Vem snodde osten?

Who Moved My Cheese?
Bok av Spencer Johnson
Det är svårt att släppa det vi vet är viktigt för tillväxt och utveckling. Ju snabbare du släpper gamla vanor och saker, desto snabbar kommer du att kunna lära dig nya färdigheter och skapa en bättre framtid. När du ändrar det du tror så kan du också ändra det du gör. Denna bok är ett måste!
Med över 2 miljoner exemplar sålda världen över så är Who Moved My Cheese? en intressant berättelse som avslöjar djupa sanningar. En berättelse om fyra karaktärer som lever i en labyrint och letar efter osten som ger dem både näring och lycka. Osten i denna bok är en metafor för vad vi vill ha i livet, till exempel ett bra jobb, en kärleksfull relation, pengar eller ägodelar, hälsa eller andlig sinnesfrid.

I denna berättelse så möter karaktärerna oväntade förändringar i sitt letande efter osten. En av dem behandlar så småningom förändringar på ett framgångsrikt sätt och skriver ned vad han lärt sig på labyrintens väggar för att hjälpa andra sökare. Denna bok erbjuder ett annorlunda sätt att se på vardagen och på våra liv och hur vi kan lära oss att förutse, anpassa oss och njuta av förändring och vara redo att ändra på oss snabbt när det verkligen behövs.