The Art of Possibility

Bok av Rosamund Zander
Allt vi ser i våra liv är en uppfinning. Om du väljer att titta på ditt liv på ett nytt sätt så kommer dina problem att plötsligt försvinna. Ett av de bästa sätten att göra detta är genom att fokusera på de möjligheter som finns omkring oss. Denna bok lär oss detta och mycket mer!
Den dynamiska och vägbrytande produkten av ett extraordinärt partnerskap, The Art of Possibility, presenterar tolv olika banbrytande metoder som gör det möjligt för individen att vara kreativ i livets alla aspekter. Denna bok kombinerar Benjamin Zanders erfarenhet som dirigent för Boston Philharmonic och hans talan som lärare och kommunikatör med psykoterapeuten Rosamund Stone Zanders djupa kunskap inom personligt och professionellt uppfyllande. Författarnas sammanvävda perspektiv ger en djup känsla av den kraftfulla roll som begreppet ”möjlighet” kan spela i livet. Med upplyftande berättelser, liknelser och personliga anekdoter erbjuder Zanders läsaren att bli passionerade kommunikatörer, ledare och artister vars liv utstrålar möjlighet till omvärlden.

Denna bok är mycket olik någon annan bok jag tidigare läst. Dess levande och rörande berättelser tar läsaren på en djup inre resa som gör det väldigt svårt att lägga ifrån sig denna bok.