Laga smart med Jamie : Köp klokt, laga med omsorg, släng mindre

Save with Jamie: Shop Smart, Cook Clever, Waste Less
Jamie Oliver

Laga näringsrik och god mat på ett smart sätt, samtidigt som du sparar pengar och är snäll mot miljön. Med Jamie Olivers enkla recept får du lära dig laga mat från grunden. Men även hur du sparar tid i köket, återanvänder, konserverar eller vilken utrustning du behöver för att laga dessa goda recept. Ät gott, må gott!

Mat ska inte vara krångligt och det får inte ta lång tid. För många känns det jobbigt och man tar sig sällan tid till att i lugn och ro laga vällagade rätter för sig själv och familjen. Det blir lätt att man köper något att ställa in i micron, snabbmat eller bara gör några mackor.
Något jag tycker om med Jamie Olivers kokböcker är att han tänker på att maten han lagar ska passa för alla åldrar och plånböcker. Man måste alltså inte vara kock för att köpa denna boken. Hans recept är välskrivna och väldigt enkla att följa. Så fort man öppnar hans kokböcker börjar magen att kurra och man känner lust att ställa sig i köket och börja laga. Med recepten följer vackra bilder på maten som gör dig ännu mer hungrig. Ett tips, läs aldrig boken när du är hungrig!
Även om man är van eller nybörjare på att stå i köket så kan du enkelt följa instruktionerna som ges i boken. Här får du lära dig grunderna. Den här boken tycker jag verkligen att du ska ge en chans att läsa och utforska. För de här är recept man verkligen mår bra av -comfort food at is best. Denna boken är en av många av Jamies kokböcker som jag har. För vem vill inte laga mat som inte bara ser gott ut, utan smakar fantastiskt, enkelt att tillreda, och dessutom får en att må bra både på insidan och utsidan. Nytt för denna boken är att man får ta del av kalorimått och även en näringsfysiologisk sammandrag av recepten. Väldigt bra för dig som vill ha koll på dieten.
Dessutom får det en att tänka mer klimatsmart. För mig är det väldigt viktigt, och hoppas att du ska inspireras lika mycket som jag gjort av Jamies kokbok.