Pep Guardiola

Bok av Martí Perarnau
Pep Guardiola - mannen, myten, legendaren. Under 2010-talet har Guardiolas status som tränare inom sporternas sport - fotboll - eskalerat till nivåer som är svåra att förstå. I Barcelona har han en kultstatus som få före detta eller aktiva personer inom klubben har. Med Barcelona vann han många titlar, och såg utvecklingen hos världens kanske bästa fotbollsspelare, Lionel Messi.
7 utgåvor
Välj utgåva
Pep Guardiola : The EvolutionEngelska - Pocket
ISBN: 9781909715493
Pep Guardiola : The EvolutionEngelska - E-bok
ISBN: 9780857909220
Pep GuardiolaPocket
ISBN: 9789045214122
Pep Guardiola - Das Deutschland-TagebuchTyska - E-bok
ISBN: 9783711051851
Pep Guardiola - Das Deutschland-TagebuchTyska - Inbunden
ISBN: 9783711001177
Under tre extraordinära säsonger i Bayern Munchen fick författaren Marti Perarnau fullkomlig åtkomst bakom kulisserna hos storklubben och dess tränare, Pep Guardiola. PEP: Evolution tar läsaren på en resa genom tre actionfyllda säsonger då Bayern krossade inhemska såväl som internationella rekord. Boken följer Pep Guardiola väldigt nära och läsaren får ta del av detaljer och information om Pep Guardiola som aldrig tidigare publicerats. Perarnau avslöjar hur Guardiola förbättrades under sin tid i Bayern trots att han aldrig lyckades landa det ultimata priset i europeisk toppfotboll, och hur Guardiola bestämde sig för att ta sig ann Manchester City och världens tuffaste liga, Premier League. Boken är ett porträtt samt en analys av en av fotbollshistoriens mest intressanta managers.

Denna bok är fantastisk läsning för den som antingen är fotbollsintresserad eller intresserad av ledarskap. Perarnaus förmåga att fånga detaljer har gjort boken till en guldgruva för den som är fascinerad av Guardiola. Allt ifrån hans morgonrutiner till 3 timmar långa träningspass diskuteras i boken, tillsammans med konversationer mellan författaren och Guardiola där väldigt personliga och kontroversiella frågor ställs. För den som är intresserad av att se hur en managers liv ser ut bakom kulisserna så är denna bok en ”homerun”!