Ignore Everybody

Bok av Hugh MacLeod
Ingen vet det bästa sättet att leverera din unika idé, oavsett hur insatt och erfaren personen verkar. Varje artist och konstnär måste hitta sitt eget sätt att försörja sig och dela sitt arbete. Hugh MacLeod inspirerar läsaren i denna bok att hitta sin egen röst och hur man kan dela denna röst med världen.
3 utgåvor
Välj utgåva
Ignore EverybodyEngelska - E-bok
ISBN: 9781101057728
Ignore Everybody : And 39 Other Keys to CreativityEngelska - Inbunden
ISBN: 9781591842590
När författaren av boken Ignore Everybody, Hugh MacLeod, var en ung kämpande författare som bodde i omklädningsrummet på ett lokalt gym så började han en kväll att skriva ner idéer på baksidan av ett visitkort. Dessa idéer kom att utvecklas till ryggraden av denna bok.

MacLeod har åsikter och tankar om allt från marknadsföring till livets mening, men ett av hans främsta ämnen och hans specialitet är kreativitet. Hur dyker nya idéer upp i den cyniska och allt för kritiska värld som vi lever i idag? Var kommer den inspirationen ifrån? Vad krävs för att leva som en ”kreativ person”?

I sin första bok berättar MacLeod nu om sina skarpa insikter och mest användbara råd för att få läsaren att förstå att vi alla har en kreativ ådra, som vi kan finna genom att hitta vår passion i livet. Denna bok ger hopp till de människor som känner att deras karriär har kört fast, till dem som känner att ett nytt karriärval vore bra och även för dem som precis startat sina karriärer ovetandes vad som komma skall. Läsvärd!