It Starts With Food - Revised Edition

Dallas Hartwig

It Starts With Food är baserad på den senaste vetenskapliga forskningen och gör den tillgänglig och lättförståelig för den allmänna läsaren. Boken inkluderar vittnesmål från tidigare patienter tillsammans med detaljerade shoppingguider, måltidsplanering, en måltidskarta och mycket, mycket mer. Är du redo att förändra dina kostvanor så är denna bok för dig.

2 utgåvor
Välj utgåva
It Starts With Food - Revised EditionEngelska - Inbunden
ISBN: 9781628600544
It Starts with FoodEngelska - Inbunden
ISBN: 9781936608898
Tänk dig ett friskare jag. Ett jag utan sömnproblem, övervikt, svettningar och huvudvärk. Resan mot detta jag, börjar med vad vi stoppar i oss. Det börjar med maten. It Starts With Food beskriver en tydlig, balanserad och hållbar plan för att förändra ditt sätt att äta på för alltid, vilket kan komma att omvandla ditt liv på djupa och oväntade sätt. Läsaren är uppmanad att börja med Whole30, vilket är författarna Dallas Hartwigs och Melissa Hartwig Urbans egen kraftfulla 30-dagars näringsåterställning.

Under 10 år har Hartwig och Hartwig Urban hjälpt tusentals människor till viktminsking, förbättrad livskvalitet och ett sundare förhållande till mat med hjälp av denna bok och deras Whole30 program. Dessa förbättringar har lett till kroniska förändringar som bättre sömn, högre energinivåer och bättre självkänsla.

I denna bok så detaljeras inte bara Whole30 metoden utan boken går också djupare in på ”varför” maten är så viktig för vår hälsa. Läsaren får på ett enkelt förklarat sätt förstå och fördjupa sig i kostvetenskapens värld. It Starts With Food avslöjar hur specifika livsmedel kan ha negativa effekter på hur vi mår och hur vi agerar, något som under en lång tid aldrig varit förknippat med vår kost.

Denna bok är en väldigt bra introduktion till kost och hälsa för den som har viljan att förändra sin framtid men haft svårigheter att hitta rätt vägledning.