Bokhandelsblues : kunden har alltid fel

Weird Things Customers Say in Bookshops
Bok av Jen Campbell
Den som säger att det inte finns några dumma frågor har aldrig träffat någon som letar efter en ny bok av Anne Frank, någonting skrivet av Jane Eyre, George Orwells 1986 eller Enid Blytons skildring av en knarkarkvart. Och då kommer ändå ovanstående exempel från de minst korkade kunderna i den här boken. Följ med på en absurd, skrattretande, frustrerande och vansinnig tur i bokhandelsvardagen. Här finns människorna som i stället för böcker vill ha barnpassning, någon som står i kön åt dem på posten, kortspelssällskap, mjölk och skruvmejslar. Möt också bedragare, hälare, missförstådda författare, smygnazister och kunden som bryter samman när boken hon tagit ledigt från jobbet för att läsa inte finns i lager. Jag läste en bok på sextiotalet. Jag kommer inte ihåg författaren, eller titeln. Men den var grön, och den fick mig att skratta. Vet du vilken jag menar? Om min dotter vill köpa ungdomsböcker, behöver du titta på något slags legitimation då? Hon fyllde tretton i helgen. Jag kan visa bilder på tårtan. Du kan räkna ljusen. Leder böcker elektricitet? Bokhandelsblues Kunden har alltid fel följer andra succétitlar från Känguru med hårresande och tragikomisk humor från verkliga livet, som till exempel: Tjuvlyssnat, Svenska folkets bästa ursäkter, Pinsamma sms och Dumt sagt av dokusåpakändisar. "Så rolig. Så sorglig ... Läs den och sucka." Neil Gaiman JEN CAMPBELL har en universitetsexamen i litteratur, arbetar i en bokhandel i London och är även verksam som poet och novellist.
13 utgåvor
Välj utgåva
Kummallisia kysymyksiä kirjakaupassaFinska - Inbunden
ISBN: 9789522401779
Bokhandelsblues : kunden har alltid felSvenska - Inbunden
ISBN: 9789186289751
More Weird Things Customers Say in BookshopsEngelska - Inbunden
ISBN: 9781472106339
Weird Things Customers Say in BookshopsEngelska - Inbunden
ISBN: 9781780334837
More Weird Things Customers Say in BookshopsEngelska - E-bok
ISBN: 9781472107411
Cosas raras que se oyen en las libreríasSpanska - E-bok
ISBN: 9788415996965
Weird Things Customers Say in BookstoresEngelska - Pocket
ISBN: 9781468308938
Weird Things Customers Say in BookstoresEngelska - E-bok
ISBN: 9781468312409
Jag älskar boken! Den är så rolig och jag som är en bokälskare tycker boken är fantastisk! Jag älskar att boken tar upp så många olika citat och konversationer. Det är bra blandning på konversationerna och jag gillar att konversationerna är från hela världen.
Jag läste inte boken från pärm till pärm, utan jag hoppade lite och läste boken under en ganska lång tid. Jag tror det var bra att inte läste hela boken under en sittning. Då hade det nog varit lite enformigt, även om det är en bra blandning.
Jag skrattade så många gånger medans jag läste.
En bok för alla bokälskare!