Are You Fully Charged? : The 3 Keys to Energizing Your Work and Life

Bok av Tom Rath
Tom Rath menar att det finns tre nycklar till att vakna upp varje dag och känna sig fulladdad; ett arbete som ger mening till vårt liv, positiva sociala interaktioner och ett fysiskt och psykiskt välmående för att klara av de två första nycklarna. I denna bok berättar den framgångsrika vetenskapsmannen vad som krävs för ett lyckligare liv!
När du vaknar på morgonen, skulle du beskriva dig själv som fulladdad? Undersökningar har nyligen bevisat att majoriteten av vår befolkning känner sig trött, sliten eller omotiverad att starta sin dag. Endast 11 procent av deltagarna rapporterade att de har mycket energi när dagen startar.

När vi väl är fulladdad med energi så tycks vi mer gjort, ha bättre interaktioner med vår omgivning och vårt sinne tycks vara skarpare och vår kropp starkare. Vi upplever högre nivåer av engagemang och välbefinnande som kan skapa ett momentum av både framgång och lycka i vårt liv.

Efter att ha identifierat och kategoriserat över 2000 idéer och metoder för att förbättra vår dagliga upplevelse så har Tom Rath, en seniorforskare, rådgivare och författare, upptäckt att det finns tre faktorer som mest troligtvis bestämmer våra fysiska och psykiska energinivåer varje dag.

Are You Fully Charged? Inspirerar människor att göra förändringar i sina liv. Tom Rath avslöjar i denna bok att engagemang inte beror på lycka, utan istället på mening, interaktion och energi. Denna viktiga och ögonöppnande bok är full av färska bevis att du kan vidta åtgärder för att ta ditt liv ditt du vill!