Vårjakt i Rosengädda

Bok av Emma Hamberg
Tessan har lyckats få snurr på restaurangen i stationshuset i byn Rosengädda som hon själv har rustat upp, samtidigt har hon lyckats skaffa en unik familjekonstellation. Sedan hon blev mamma har hon svårt att hinna med att också driva restaurangen på egen hand och plötsligt kommer hjälp från oväntat håll.
6 utgåvor
Välj utgåva
Vårjakt i RosengäddaSvenska - Pocket
ISBN: 9789175791579
Vårjakt i RosengäddaSvenska - E-bok
ISBN: 9789164242501
Vårjakt i RosengäddaSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789164233134
Vårjakt i RosengäddaSvenska - Pocket
ISBN: 9789164206299
Vårjakt i RosengäddaSvenska - Inbunden
ISBN: 9789164204219
Forårsjagt - pocket, Danska, 2017Danska - Pocket
ISBN: 9788793338388
Tessans nya liv i stationshuset i Rosengädda fortsätter. Familjen har nu utökats från geten Bella till att också innehålla en liten bebis. Länge trodde Tessan att hon skulle behöva uppfostra barnet på egen hand, ända tills barnets riktiga pappa och Tessans före detta pojkvän dyker upp från ingenstans. Tessan lämnade sin pojkvän och sitt tidigare liv när hon flyttade in till den sextioåriga kvinnan Jane och hon trodde att hon aldrig mer skulle behöva se honom. Men det visar sig att han är beredd att ta sitt ansvar för barnet, lika så vill brandmannen Jonny vara en del av barnets liv.

Affärerna går bättre än Tessan har vågat hoppats på och hon inser att hon inte riktigt kan driva restaurangen på egen hand längre. Speciellt inte nu när hon också är mamma och ska uppfostra ett litet barn. Från oväntat håll dyker det upp hjälp, personer som är beredda att jobba hårt trots att det inte finns någon lön att tillgå.

Emma Hamberg fortsätter att leverera genuint härliga och mysiga böcker om idyllen i Rosengädda. Tessans liv har tagit en vändning som ingen hade kunnat förutse, än mindre hon själv och det är underbart att läsa om. Emma beskriver känslor, platser och relationer med en unik klarsynthet och man dras in i bokens berättelse från första stund. Man vill bara läsa mer och mer och få reda på hur det ska gå för Tessan, om det ska lösa sig och hur hon ska förhålla sig till det som sker.