Den lyckligaste dagen

Happy Ever After
Bok av Nora Roberts
Den framgångrika Parker Brown är VD för bröllopsagenturen I Nöd och Lust och därför mycket av ansikte utåt. Hon har en makalös talang för att uppfylla varje bruds dröm, håller ordning på tidsscheman, Emmas romantiska blomsteruppsättningar, Laurels läckra bakverk och mäträtter och Macs suveräna fotografier. Hon vet hur hon ska få ordning på allt... Men hon har svårare att se var hennes eget liv är på väg. Hennes brors bästa vän heter Malcolm Kavanaugh. Han är mekanikern som älskar att räkna ut hur saker och ting fungerar, och Parker är inget undantag. När de väl börjar flirta med varandera vet de båda vilket stort steg det är att gå från en flirt till att verkligen bestämma sig för en djupare kärleksrelation. Parkers har alltid lyckats ta risker i affärer som har lönat sig. Nu blir hon tvungen att ta risker i en kärleksrelation genom att lyssna till sitt hjärta...
Den lyckligaste dagen är den fjärde och avslutande delen i I nöd och lust serien.
Nora Roberts skriver som vanligt väldigt bra och man rycks med i dialogerna. Det här är en mysig feelgood bok som är svår att lägga ifrån sig då man är nyfiken på vad som händer här näst.
Den drömvärld man får följa med in i är verkligen fantastisk.
Men där är ändå något som skaver, och jag tror att det är för att allt känns så perfekt och tillrätta lagt. Tjejerna i den här boken klarar av allt, och knappt någon motgång kommer deras väg.
Härlig bok med både spänning och romantik!