Prylbanta

Bok av Elisabeth Byström
Boken handlar om att rensa bort överflödiga prylar. Med färre saker frigörs energi och tid som istället kan användas till annat. Boken ger tips på hur man kan identifiera vad man verkligen behöver och vad som är onödig samt hur man metodiskt kan rena ut överflödet. Den ger även en större förståelse för konsumtionsmönster och hållbarhet.
4 utgåvor
Välj utgåva
Prylbanta : färre saker, större frihetSvenska - Inbunden
ISBN: 9789113080291
Prylbanta : färre saker, större frihetSvenska - E-bok
ISBN: 9789113089201
Prylbanta : färre saker, större frihetSvenska - Pocket
ISBN: 9789113094687
Prylbanta : färre saker, större frihetSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789113088631
Prylbanta handlar om att rensa bort onödiga saker för att få ett mer organiserat hem och liv. Det är en underbart härlig bok som handlar om så mycket mer än att slänga bort prylar. På ett trevligt och underhållande sätt beskriver författarna hur man kan tänka kring konsumtion och livsbeslut. Boken är en riktig tankeställare kring invanda konsumtionsbeteenden och tankar. Här finns många tänkvärda tips om varför man inte bör ha överflödiga saker omkring sig. Prylar stjäl energi och tid från dig. Genom att minimera antalet saker kommer du frigöra tid åt dig själv. Med andra ord bör du se din prylbantning som en investering i dig själv och ditt välmående.

Jag rekommenderar denna bok starkt till alla som känner att de drabbats av konsumtionshets eller som känner att de vill dra ned på konsumtionen. Efter att ha läst denna bok kommer du att känna att du vill äga så få saker som möjligt.