Marianne Jidhoff-serien, #7

De sju som såg

Bok av Denise Rudberg
I husen på Stockholms finaste gator döljs många familjehemligheter. När läkaren Folke Bergman kallas till ett skyddat kvinnoboende för att ta hand om två kvinnor som behöver läkarvård, vet han inte att det kommer leda till att hemligheten ur hans förflutna snart kommer att hinna ikapp honom. Marianne Jidhoff försöker landa i sin nya roll som chef för den externa utredningsenheten när hon tillsammans med kriminalkommissarie Torsten Ehn, kriminalassistent Augustin Madrid och deras två nya kollegor får ett larm. En mycket känd idrottsman har hittats död, och man misstänker att det rör sig om ett mord. På ytan hade mannen en perfekt tillvaro med en framgångsrik karriär och ett lyckligt äktenskap. Då utredningen fördjupas får Marianne dock höra rykten om att mannen inte varit en så underbar make som det verkat. En otäck sanning om våld och övergrepp bakom stängda dörrar börjar visa sig, och snart är ingenting som de först trott. Sjunde delen i Denise Rudbergs Elegant crime-serie är här. Den ovanliga men mycket populära deckarhjältinnan Marianne Jidhoff är tillbaka. Denise Rudberg tar oss än en gång med in i guldfoajéer och sammetsklädda salonger. Krypande spänning och elegant underhållning i en värld där en vacker yta döljer många mörka familjehemligheter.
6 utgåvor
Välj utgåva
De sju som sågSvenska - Pocket
ISBN: 9789137152578
De sju som sågSvenska - Pocket
ISBN: 9789175038346
De sju som sågSvenska - Inbunden
ISBN: 9789137149479
De sju som sågSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789174333817
De sju som sågSvenska - E-bok
ISBN: 9789137149486
De sju som sågSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176515808
Del 7 i Rudbergs elegant crime-serie om åklagarsekreteraren Marianne Jidhoff som nu kliver in som chef för den inofficiella utredningsgruppen med Marianne, Torsten Ehn och Augustin Madrid i täten. En känd hockeyspelare hittas död och man misstänker mord. Utåt sett lever mannen och hans fru lyckliga tillsammans men när man skrapar på ytan visar det sig att det till synes perfekta livet är allt annat än perfekt.

Alltså, alltså, alltså! Det här var den bästa av böckerna i denna serie (hittills). Den var så bra och jag kunde inte sluta läsa. Wow! Har ni inte läst den här serien så rekommenderar jag er att göra det.

En annan sak som jag gillar är böckernas omslag. Så snygga! Och gillar även att ordningsföljden finns med i titlarna. Perfekt sätt att hålla koll på vilken bok som står på tur.