Praktika för blivande föräldrar

Bok av Agnes Wold

När du väntar barn räcker det inte med alternativa fakta. I Praktikan varvas medicinska fakta om alla viktiga delar av graviditet och spädbarnstid med att professor Agnes Wold och barnläkare Cecilia Chrapkowska röjer i den djungel av råd om hygien, städning, amning, infektioner, vaccinationer och alkohol som väller över dig som blivande förälder. Det är inte så svårt. I Praktikan lär du dig allt du behöver för att ge barnet och dig själv bästa möjliga start i livet.

Dags att spräcka myterna runt föräldraskap och spädbarnsvård! Agnes Wold och Cecilia Chrapkowska röjer i den djungel av välmenande råd om allt från hygien, städning, amning och infektioner till alkoholkonsumtion och vaccinationer som väller över den nyblivna föräldern. Praktikan innehåller praktiska tips, vetenskapligt verifierade sanningar och stridbar feminism riktad till alla föräldrar, oavsett kön och familjekonstellation.

Ur förordet: "Som nybliven förälder kommer du att överösas av välmenande råd. Och du kommer att lyssna på alla, för när du ska bli få barn finns det inget du hellre vill än att göra rätt. Ganska snart kommer du att börja känna dig förvirrad eftersom många av de råd som florerar motsäger varandra. Vi vill hjälpa dig att sortera bland råden och spräcka myterna om föräldraskap och spädbarnsvård. Som läkare och forskare är vi skolade i att förstå hur kroppen fungerar, i att läsa och kritiskt granska vetenskapliga rön råd kring graviditet och föräldraskap. Med den här boken vill vi sprida den kunskap vi nått genom decennier av föräldraskapsstudier."

Axplock ur innehållet:

Påbud och förbud för gravidaFörlossningAtt få sovaAtt börja äta annat än mjölk Bajs, kräkningar, skrik och kolikInfektionerVaccinationer

Mindre

När du väntar barn räcker det inte med alternativa fakta. I Praktikan varvas medicinska fakta om alla viktiga delar av graviditet och spädbarnstid med att professor Agnes Wold... Mer

Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Book Outlet
95 kr + 25 frakt
Plusbok
101 kr + 40 frakt
Ej verifierad butik
Praktika för blivande föräldrar : gravidfakta och barnkunskap på...
101 kr
Ginza
199 kr + 39 frakt
Bokus
199 kr fri frakt
Adlibris
199 kr fri frakt
Ej verifierad butik
Praktika för blivande föräldrar : gravidfakta och barnkunskap på vetenskaplig grund
199 kr
Bokextra
211 kr + 49 frakt
Ej verifierad butik
Praktika för blivande föräldrar : gravidfakta och barnkunskap på vetenskaplig grund
211 kr
Jollyroom
219 kr + 49 frakt
Ej verifierad butik
Praktika för blivande föräldrar: Gravidfakta och barnkunskap
219 kr
CampusBokhandeln
236 kr + 29 frakt
Akademibokhandeln
269 kr + 29 frakt
Ej verifierad butik
Praktika för blivande föräldrar : gravidfakta och barnkunskap på vetenskaplig grund
269 kr
CDON
198 kr + 29 frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
130 kr + 59 frakt