Den mitt hjärta slår för

Bok av Sofia Ymén
Anna och Niklas är båda uppväxta i en liten by. Niklas ser ingen anledning att lämna byn medan Anna söker sig till Stockholm för att göra karriär. De båda drabbas av motgångar i livet på varsitt håll och när de under en kortare tid träffas och börjar lära känna varandra går inte känslorna att stå emot.
3 utgåvor
Välj utgåva
Den mitt hjärta slår förSvenska - Pocket
ISBN: 9789150931709
Den mitt hjärta slår förSvenska - E-bok
ISBN: 9789150723557
Den mitt hjärta slår förSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176337363
Det tog mig något kapitel innan jag kom in i boken, men sen ville jag bara läsa vidare! Det är en fin men lite trasslig kärlekshistoria på flera sätt. En bok om att våga ta steget och göra något man drömt om. Så mysigt att också få en liten uppföljning om hur det gick för Klara och Axel i första boken om Österby!
Den mitt hjärta slår för är enligt mig en av de bästa böckerna av Sofia Ymén. Hon beskriver bokens två huvudkaraktärer, Anna och Niklas, på ett väldigt bra sätt och man kan känna igen sig i personerna. De två är väldigt olika varandra men båda är väldigt verklighetstrogna i historien.

Boken handlar om Anna och Niklas som båda är uppväxta i en liten by. Anna väljer dock att flytta därifrån för att göra karriär medan Niklas lever ett gott liv i barndomsbyn. Under en kortare vistelse så träffas de två igen och trots deras olikheter så är det något som får dem att dras till varandra.