Forsbergaserien, #1

Hemligheter små

Bok av Christina Schiller
Tiden har stått stilla i den värmländska småstaden Forsberga. Men för Alexandra är ingenting sig likt. För tio år sedan lämnade Alexandra sin hemstad. När hennes mamma blir sjuk tvingas hon återvända - till barndomsvännen Daniel, till blomsteraffären hon älskade men också till de smärtsamma minnen hon flytt från. Mötet med det förflutna rör upp starka känslor och dessutom visar det sig svårare att bevara gamla hemligheter än hon trott ...
4 utgåvor
Välj utgåva
Hemligheter småSvenska - Pocket
ISBN: 9789150931150
Hemligheter småSvenska - Pocket
ISBN: 9789150922844
Hemligheter småSvenska - E-bok
ISBN: 9789150720365
Hemligheter småSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176334317
Så fin bok. En romantisk och mysig bok som jag sträckläste. En riktig mysbok. Speciellt nu på hösten när det är mörkt ute. Då är det en bra bok att ligga i soffan under en varm filt med en kopp te och läsa
Efter tio års total frånvaro från Forsberga, den lilla orten där Alexandra är uppväxt, måste hon åka tillbaka. Hennes mamma är sjuk och det är del att ta tag i. Barndomsvännerna Kim, Patrik och Daniel möter upp och finns vid hennes sida, på olika sätt.

Kim och Patrik är gifta och väntar barn. De har aldrig släppt taget om Alexandra och är nog de ända, förutom hennes mamma som vet vad som verkligen hände. Daniel har ingen aning om varför hon åkte och nu slår blixtar åter mellan de två. Som innan hans bror Adam klev in och tog Alexandra ifrån honom. Men nu är Adam död, sedan länge.

Alla i samhället vill inte ha henne tillbaka. Någon anser att det där som hände då, för tio år sedan, är hennes fel. Bit för bit kommer sanningen upp till ytan och den är som så ofta annars, inte riktigt som man tror.
Känslor är svåra, särskilt när de är en ärvd konflikt inblandad..

Det är en fin bok fylld med känslor av vänskap, trygghet, osäkerhet och ångest. Och hett sex!