När drömmen slår in

Sofia Fritzson
Hotellreceptionisten Melinda Storm drömmer om att öppna ett eget bed and breakfast, men när hon får avslag på ett lån raseras hennes planer.Hotellreceptionisten Melinda Storm drömmer om att öppna ett eget bed and breakfast, men när hon får avslag på ett lån raseras hennes planer. En dag checkar den omskrivne och åtrådde skådespelaren Anton Nylander in på småstadshotellet där Melinda arbetar. Van vid att förlita sig på sin kändisstatus börjar han genast ställa krav, men Melinda låter sig inte imponeras av honom. Ett missförstånd uppstår och försätter dem i en situation där de behöver varandras hjälp. Trots sina olikheter börjar djupare känslor att spira. Men tvivlet växer inom Melinda: Ska hon satsa på kärleken och riskera att förlora allt hon kämpat för? Eller ska hon våga tro på att drömmar kan bli sanna? En dag checkar den omskrivne och åtrådde skådespelaren Anton Nylander in på småstadshotellet där Melinda arbetar. Van vid att förlita sig på sin kändisstatus börjar han genast ställa krav, men Melinda låter sig inte imponeras av honom. Ett missförstånd uppstår och försätter dem i en situation där de behöver varandras hjälp. Trots sina olikheter börjar djupare känslor att spira. Men tvivlet växer inom Melinda: Ska hon satsa på kärleken och riskera att förlora allt hon kämpat för? Eller ska hon våga tro på att drömmar kan bli sanna?
7 utgåvor
Välj utgåva
Når drømmen bliver til virkelighedDanska - Pocket
ISBN: 9788771914313
När drömmen slår inSvenska - Pocket
ISBN: 9789150924589
När drömmen slår inSvenska - Inbunden
ISBN: 9789150919745
Når drømmen bliver til virkelighedDanska - Inbunden
ISBN: 9788771911848
När drömmen slår inSvenska - E-bok
ISBN: 9789150718874
Kun unelmat toteutuvatFinska - Okänt
ISBN: 9789150926729
När drömmen slår inSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176334249
När drömmen slår in
Av: sofia Fritzson
Utgiven hos: Harpercollins Nordic
Första delen i systrarna & Kärleken
~☆~
Tack så mycket Sofia Fritzson för denna underbara pärla 🥰
~☆~
Melinda Storm har en dröm, en dröm som känns väldigt avlägsen när banken nekar hennes låneansökan.

Anton Nylander, Sveriges största playboy, flyr från Stockholm i ett tamt försök att visa sig mer vuxen.

Så vad händer när Melinda möter Anton och han kommer med ett förslag som skulle gynna de båda...
~☆~
Men åh! Går det undvika att själv bli upp över öronen förälskad i Anton?? Jag tror faktiskt inte det!
Historien i sig är hur mysig som helst och det var väldigt länge sedan jag läste ut en bok på bara en dag!! Man var bara tvungen att fortsätta läsa även fast man redan efter att läst baksidestexten kunde lista ut hur den skulle sluta.
Karaktärerna kändes så levande och miljöbeskrivningarna var helt oslagbara!

Guuud jag blev helt förtrollad av Sofia Fritzsons skrivsätt och nu måste jag få tag på nästa del, helst igår skulle jag haft den.
~☆~
Full pott och hatten av! 5/5 ☆
Den här boken är mysig och en helt okej romancebok men jag gillade den inte jättemycket. Jag kände att något fattades hos både den kvinnliga och manliga huvudkaraktären för min del. Kanske att vissa grejer gick för fort fram i boken utan att faktiskt bearbeta det. Vissa delar förstod jag inte riktigt varför de reagerade på sättet de gjorde. Särskilt i slutet kände jag att jag inte helt kom överens med hur Fritzson valt att avsluta boken. Men det kan också vara att jag bara inte kom in i boken helt eller fick en bra kontakt med huvudkaraktärerna. Enligt mig har Sofia Fritzson skrivit mycket bättre böcker än den här. Men vi är ju alla olika! 🤗 så det är tur att det finns böcker för alla!