När drömmen slår in

Bok av Sofia Fritzson
När Melinda Storm får ta över familjens släktgård kommer hon ett steg närmare sin dröm. Här, i den saltstänkta sommaridyllen Falkenberg, ska hon starta ett eget bed and breakfast. Planerna ger Melinda annat att tänka på än den katastrof som splittrat hennes familj. Här ska hon skapa något som består, som inte kommer lämna henne. Om hon bara får det där banklånet. Skådespelaren Anton Nylander är Sveriges mesta playboy och skvallerpressens älskling. Men i själva verket är han trött både på sin karriär och på den ständiga uppmärksamheten. Varför kan han inte bara få bli behandlad som en vanlig människa? När han möter Melinda förväntar han sig ändå att hon ska lyda hans minsta vink, som kvinnor brukar göra. Men hon känner inte ens igen honom. Och det är då han får sin briljanta idé ... Frågan är om alla människor kan hitta lyckan, hur sårade de än har blivit - och om drömmar faktiskt kan slå in? När drömmen slår in är första delen i Systrarna & kärleken, en romanceserie om systerskap, familjehemligheter och kärlek.
När drömmen slår in
Av: sofia Fritzson
Utgiven hos: Harpercollins Nordic
Första delen i systrarna & Kärleken
~☆~
Tack så mycket Sofia Fritzson för denna underbara pärla 🥰
~☆~
Melinda Storm har en dröm, en dröm som känns väldigt avlägsen när banken nekar hennes låneansökan.

Anton Nylander, Sveriges största playboy, flyr från Stockholm i ett tamt försök att visa sig mer vuxen.

Så vad händer när Melinda möter Anton och han kommer med ett förslag som skulle gynna de båda...
~☆~
Men åh! Går det undvika att själv bli upp över öronen förälskad i Anton?? Jag tror faktiskt inte det!
Historien i sig är hur mysig som helst och det var väldigt länge sedan jag läste ut en bok på bara en dag!! Man var bara tvungen att fortsätta läsa även fast man redan efter att läst baksidestexten kunde lista ut hur den skulle sluta.
Karaktärerna kändes så levande och miljöbeskrivningarna var helt oslagbara!

Guuud jag blev helt förtrollad av Sofia Fritzsons skrivsätt och nu måste jag få tag på nästa del, helst igår skulle jag haft den.
~☆~
Full pott och hatten av! 5/5 ☆
Den här boken är mysig och en helt okej romancebok men jag gillade den inte jättemycket. Jag kände att något fattades hos både den kvinnliga och manliga huvudkaraktären för min del. Kanske att vissa grejer gick för fort fram i boken utan att faktiskt bearbeta det. Vissa delar förstod jag inte riktigt varför de reagerade på sättet de gjorde. Särskilt i slutet kände jag att jag inte helt kom överens med hur Fritzson valt att avsluta boken. Men det kan också vara att jag bara inte kom in i boken helt eller fick en bra kontakt med huvudkaraktärerna. Enligt mig har Sofia Fritzson skrivit mycket bättre böcker än den här. Men vi är ju alla olika! 🤗 så det är tur att det finns böcker för alla!