The Hating Game

Bok av Sally Thorne
Som dag och natt. Som hund och katt. Lucy Hutton och Joshua Templeman är så olika man kan vara och avskyr varandra med glödande intensitet. De sitter öga mot öga på bokförlagets välputsade kontor, slänger ilskna blickar och avfyrar sylvassa kommentarer. När så en viktig befordran står för dörren accelererar det intrikata spelet - det är vinna eller försvinna som gäller. Men plötsligt blandas de tävlingsinriktade känslorna med ett stort mått av het förvirring. En kväll blir de nämligen instängda i kontorets trånga hiss och spänningarna tar dem till en helt ny nivå ...
Ett boktips för dig som vill läsa en lättsam och rolig romance. Den handlar om Joshua och Lucy som jobbar på ett bokförlag. Från bokens början får vi veta att de avskyr varandra och att de gör allt för att jäklas med varandra. Man förstår ganska snabbt hur det kommer att sluta men det gör inget. Den är inte särskilt djup och lite förutsägbar men den är kul, rapp och underhållande!
Det här är en bok som är svår att lägga ner. Jag älskar den och har läst den otroligt många gånger både på svenska och engelska.

Lucy arbetar som assistent på ett förlag och spenderar sina dagar med att sitta mittemot sin nemesis, Joshua Templeman. Som jordnära, gladlynt och väl omtyckt blir det svårt att dagarna i ändå befinna sig i samma rum som en kall och stirrande högrest man som aldrig ler. De tävlar kontant och utmanar varandra i precis allt och när något händer som kommer att förändra spelreglerna för de spel de spelar ställs allting på sin spets. Den här boken vill ni inte missa.
Jag ÄLSKADE den här boken. Det är den ultimata hate to love romanceboken som lämnade mig med en riktig må bra känsla när jag läst ut den. Eller okej, med en viss bitterhet för att historien var slut också, för jag ville inte att den skulle ta slut. Den rappa dialogen och att både Lucy och Josh alltid har svar på tal när de ger sig in i sina ”lekar” gillade jag verkligen. De har verkligen förmågan att reta varandra och vet vilka knappar de ska trycka på. De är kollegor och svurna fiender, som båda tävlar om samma befordran och tvingas sitta mitt emot varandra varje dag på jobbet. Hur deras relation sedan utvecklar sig och de upptäcker oanade sidor hos varandra gör att man inte kan låta bli att tycka om dem. Har du inte läst den ännu så gör det! Det är en perfekt bok att läsa nu i sommar.