Alla tre slutar med napp

Bok av Maria Nilsson Thore
Kompisarna Ester, Idde och Valle går på förskolan Ärtan. Idag har Valle slutat med napp. Ester har aldrig haft napp, men det har Idde - och plötsligt tycker Ester att det ser väldigt gott ut! Kanske kan hon låna den? Men när Ester till slut får som hon vill upptäcker hon att det inte var särskilt gott - och plötsligt har alla tre slutat med napp! Med sin fina känsla för barnets värld visar Maria Nilsson Thore hur en vanlig dag på förskolan kan vara allt från bråkig och tråkig till stojig och skojig. "Alla tre"-böckerna är en serie bilderböcker som utspelar sig i en vardagsmiljö som alla förskolebarn kan känna igen sig i. De andra delarna i serien heter: Alla tre gräver en grop, Alla tre vilar, Alla tre klär på sig och Alla tre har fruktstund. Nu finns också Alla tre inne på förskolan Ärtan, där läsaren får utforska den mysiga förskolemiljön tillsammans med Ester, Idde och Valle.
5 utgåvor
Välj utgåva
Alla tre slutar med nappSvenska - Inbunden
ISBN: 9789163887888
Alla tre slutar med nappSvenska - E-bok
ISBN: 9789178030095
Alla tre slutar med nappSvenska - E-bok
ISBN: 9789163889158
Kolmikko luopuu tutistaFinska - Inbunden
ISBN: 9789523411159
Alle tre smider suttenDanska - Inbunden
ISBN: 9788771392838
Vardagsdramatik för de yngsta läsarna. Här får man följa de tre vännerna när Valle har slutat med napp och Ester som aldrig haft napp vill testa. Mycket igenkänning och härliga bilder!
Att vilja ha det någon annan har trots att man Aldrig haft det förut; känns det igen? En bok som bjuder på en hel del tankeställare...

Vi får träffa de tre godingarna Valle, Ester och Idde. Idde har slutat med napp under dagtid; men en dag när de tre träffas på förskolan Ärtan så har Idde sin napp igen. Ester har aldrig haft napp men är Så sugen på att testa; och skam den som ger sig?!?

En mysig bok om tre små härliga karaktärer!