Jag väntar under mossan

Bok av Amanda Hellberg
"Jag väntar under mossan" är blodisande och underhållande berättelse om en förtrollad sommar, häftig förälskelse och inre styrka av skräckdrottningen Amanda Hellberg. När Tilda är nära att drunkna och spolas i land på den olycksbådande ön mitt i sjön skruvas hennes känslighet upp. Hon tränger djupare in i en värld av övernaturliga varelser och mystiska samband där ingenting är som det först verkar. Samtidigt vakar någon - eller något - över varje steg Tilda tar ... I en värld av sällsamma skuggväsen, undangömda kråkslott, en bottenlös näckrosdamm och en uråldrig maktkamp söker Tilda sanningen: Vad hände med Tildas försvunna mormor? Vem ligger bakom den ondskefulla stämningen vid sjön? Hur känns den stora kärleken? Och vem är Tilda själv egentligen?
3 utgåvor
Välj utgåva
Jag väntar under mossanSvenska - Inbunden
ISBN: 9789163869532
Jag väntar under mossanSvenska - E-bok
ISBN: 9789163872297
JAG VÄNTAR UNDER MOSSANInbunden
ISBN: 9789153869535
Amanda Hellbergs bok "Jag väntar under mossan" är en välskriven ungdomsroman, men tyvärr föll den mig inte helt i smaken, vilket beror på att jag helt enkelt var fel sorts publik.

Jag gillar hur Amanda Hellberg vävt in nordisk mytologi i berättelsen och emellanåt var den spännande. Dock blev det lite för övernaturligt för min smak och det märktes att den var skriven för en yngre publik. För en yngre läsare tror jag att "Jag väntar under mossan" hade varit en väldigt bra läsupplevelse. Det hade nog jag tyckt i alla fall, om jag hade varit i rätt ålder.

Jag kan absolut tänka mig att läsa mer av Amanda Hellberg.