Billie. Alla tillsammans

Billie, #3
Bok av Sara Kadefors
I den tredje boken om Billie bestämmer sig hennes fosterföräldrar för att testa att flytta ifrån varandra ett tag. De poängterar att de inte ska skiljas, utan bara testa ett annat sätt att leva på. Billie förstår ingenting. Hon förstår inte alla halvgömda konflikter som ligger och pyr hos familjen Persson.
5 utgåvor
Välj utgåva
Billie. Alla tillsammansSvenska - Pocket
ISBN: 9789163899003
Billie. Alla tillsammansSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176517772
Billie. Alla tillsammansSvenska - E-bok
ISBN: 9789163899010
Billie - Alle zusammenTyska - Inbunden
ISBN: 9783825151669
Billie - Alle zusammenTyska - E-bok
ISBN: 9783825161934
I den tredje boken om Billie har hennes fosterföräldrar hamnat i en kris. Stämningen hemma och på familjeutflykterna är konstig och stel och inte ens Petra och Mange verkar vilja vara på de där familjeutflykterna. En dag samlar Petra och Mange barnen till ett familjemöte där de berättar att de ska prova att bo ifrån varandra ett tag. Barnen ska bo kvar, men föräldrarna ska bo växelvis. De ska inte skilja sig, de ska bara prova att bo ifrån varandra. Billie förstår ingenting. Hon vill bara att alla ska vara tillsammans. När fosterfamiljen håller på att splittras tycker socialen att de inte längre är något bra familjehem för Billie. Billie blir förtvivlad, hon vill verkligen inte flytta!

Den här boken är lika bra som de två tidigare böckerna om Billie. Billie är verkligen en fantastisk och älskvärd karaktär. Jag gillar hur Sara Kadefors i de här tre böckerna har beskrivit en familj som, ur en främlings ögon, verkar vara den alldeles perfekta familjen, för att sedan visa på att den inte alls är perfekt utan i själva verket består av mycket konflikter och sorg.