Blodssystrar

Bok av Katerina Janouch
Ett tragiskt dödsfall inträffar under Cecilias arbetspass på förlossningskliniken där både mor och barn avlider. Samtidigt vill Cecilia reda ut vad som egentligen hände den unga gravida kvinna som hittades medvetslös sent en kväll under en enslig bro. Cecilia är som vanligt kluven mellan familj, jobb och spännande uppdrag som hon inte kan låta bli.
4 utgåvor
Välj utgåva
BlodssystrarSvenska - E-bok
ISBN: 9789164242334
BlodssystrarSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789170369896
Skilsmässan med John är nu över och Cecilia är en självständig men ensamstående fembarnsmor. Även om Cecilias privatliv verkar ha stabiliserat sig efter några turbulenta och osäkra år så är jobbet på förlossningskliniken allt annat än stabilt.

Cecilia har arbetat som barnmorska under många år och har närvarat vid flera komplicerade förlossningar. Men nu lyckas hon inte rädda livet på en förlösande mamma och hennes barn. Tidningarna är allt annat än återhållsamma till kritiken över den lidande förlossningsvården samtidigt som kvinnans man desperat söker efter svar genom att ta kontakt med Cecilia.

Det är också ett annat fall med en ung gravid kvinna som upptar Cecilias engagemang och hon kan inte låta bli att involvera sig trots att hon riskerar sitt eget liv.

Man får aldrig nog av dramat som omger Cecilia Lund. Katerina kan verkligen konsten att väcka intresse i sina berättelser och hålla kvar läsaren från början till slut.