Good food

Bok av Kristin Kaspersen
Glutenfritt, fräscht, ekologiskt, mycket grönt och enkelt var Kristins utgångspunkt när hon bestämde sig för att ändra familjens matvanor. Genom att byta ut en råvara i taget kan hon idag stolt säga att hon lagar riktigt hälsosam mat och vågar prova och smaka sig fram. I den här boken får du massor med inspiration, men också smarta tips på råvaror att börja din hälsosamma resa med. Kristin älskar frukt och bär, och det syns i recepten där du hittar grönsaker, juicer och rawfood. Maten i den här boken är således en härlig blandning av bra råvaror och fräscha smaksättningar. Och det är enkelt: bra vardagsmat som också funkar för dina barn. Till alla recept finns tips på variationer - kan du laga en fiskburgare kan du laga tre är hennes devis - så att du kan utnyttja såväl laxen och kycklingen som kryddorna du köper i flera olika rätter. Vad sägs om egna glutenfria tortillas till fredagstacon, läckra quinoamuffins med olika smaksättningar i stället för cupcakes, grönkålschips som är så nyttiga att du kan köra måndagsmys eller helt enkelt bara en klassisk ugnsbakad kyckling med citron och örter som nästan lagar sig själv? · Min personliga mathistoria · Vad är vad - ekologiskt, kravmärkt, naturligt ... · Mina favoriter i kosten · Mitt skafferi · Hej då vetemjöl och socker · Smakkompisar · 40 recept med hembakat, favoritdrycker, mellanmål som boostar, vardagsmiddagar och läckra efterrätter