Sedan du försvann

Since You've Been Gone
Bok av Morgan Matson
»En väldigt underhållande bok med en suverän romantisk sidoberättelse och ett slut som knyter ihop trådarna på ett perfekt sätt.« | LIBRARY JOURNAL Det var Sloane som lyckades dra Emily ur hennes blyga skal och få livet att kännas spännande. Men precis innan det som skulle bli den mest episka sommaren någonsin försvinner Sloane! Allt hon lämnar kvar är en Att göra-lista med tretton Sloane-aktiga uppdrag som Emily normalt aldrig skulle fått för sig att göra. Men tänk om uppdragen kan hjälpa henne att återfinna sin bästa vän? Palla ett äpple mitt i natten? OK, det är ju rätt enkelt. Dansa till gryningen? Visst. Varför inte? Kyss en främling? Hmmm Emily har nu den här (oväntade) sommaren på sig - med den (totalt oväntade) hjälpen från Frank Porter - att bocka av sakerna på Sloanes lista. Vem vet vad hon kommer att upptäcka? Bada naken? Vänta lite vadå? Sedan du försvann är Morgan Matsons senaste roman, och ett måste för fans av exempelvis Rainbow Rowell, Jenny Han eller John Green. MORGAN MATSON är en storsäljande amerikansk ungdomsboksförfattare, vars finurliga, charmiga och romantiska berättelser ofta kretsar kring »en tjej, ensommar, en kille, ibland en hund, och alltid massor av kaffe och glass.« Hon bor i Los Angeles tillsammans med sin hund Murphy och älskar Starbucks, att resa och att titta på gamla svartvita filmer. Sedan du försvann är hennes senaste roman, och ett måste för fans av exempelvis Rainbow Rowell, Jenny Han eller John Green. »Sedan du försvann är en otroligt fin och värmande sommarläsning.« | I HEART FANTASY »Jag kommer garanterat plocka upp fler böcker av Morgan Matson.« | VARGNATTS BOKHYLLA »Jag hade i princip inte kunnat vara mer förälskad i den här boken.« | HELLOGIGGLES.COM »Älskade den här! Den ultimata sommarboken. Lagom mycket romans, fina vänskaper, ett mysterium att lösa med en lista med uppdrag och en lite ensam och blyg huvudkaraktär som finner sig själv och utvecklas på vägen samtidigt som hon hittar nya vänner på vägen. Så fint! Vill du ha mysig feelgood är det här boken för dig!« Bokiversum
12 utgåvor
Välj utgåva
Since You've Been GoneEngelska - Inbunden
ISBN: 9781442435001
Since You've Been GoneEngelska - E-bok
ISBN: 9781442435025
Sedan du försvannSvenska - Pocket
ISBN: 9789188447593
Sedan du försvannSvenska - E-bok
ISBN: 9789177010104
Since You've Been GoneEngelska - Pocket
ISBN: 9781471122668
Since You've Been GoneEngelska - E-bok
ISBN: 9781471122675
Sedan du försvannSvenska - Inbunden
ISBN: 9789176459164
Since You've Been GoneEngelska - Pocket
ISBN: 9781442435018
Since You've Been GoneLjudbok
ISBN: 9781490624860
Dreizehn Wünsche für einen SommerTyska - Pocket
ISBN: 9783570403341
Dreizehn Wünsche für einen SommerSvenska - Inbunden
ISBN: 9783570159811
Sedan du försvannSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789180231312
Emilys sommarlov har precis börjat och hon längtar till att spendera den med sin bästa vän Sloane. Men hon upptäcker att Sloane är spårlöst försvunnit och det enda hon har lämnat kvar efter sig är en lista. Emily bestämmer sig för bocka av alla punkter på listan i hopp att det på nåt eller annat sätt det ska föra henne närmare Sloane.

Detta är den perfekta boken att läsa på sommaren, man får uppleva ett sånt där sommar äventyr man själv har drömmer om. Emily är en introvert tjej och vågar inte göra mycket själv men med Sloane vid sin sida vågar hon öppnar upp sig lite mer, lägger till en kommentar eller ett litet oskyldigt skämt.

medan hon sätter kryss på rutorna i listan och kliver ut ur sin komfort zon, får hon nya vänner som hjälper henne med listan, upplever nya saker och till o med en liten sommar romans.
En dag precis när sommaren skall starta på allvar så försvinner Emilys bästa vän Sloane bara sådär puts väck. Helt tyst försvinner hon men lämnar en liten present till Emily. En Att Göra Lista med tretton uppdrag som Emily aldrig någonsin skulle få för sig att göra själv. Emily bestämmer sig för att anta utmaningen då hon tror att dem kommer att leda till vart Sloane har tagit vägen. Men snart inser hon att listan innehåller en hel del saker som hon kanske inte hade väntat sig tex. Rida på en häst, krama någon som heter Jamie och kyssa en främling.

Detta var en fin sommarutmaning som Emily tar oss med ut på. En utmaning som ledde till modiga försök, ny vänskap och kanske också en och annan liten kärlekshistoria. Perfekt att läsa i sommarsolen!