Livet enligt Dagny

Bok av Dagny Carlsson och Helen Bjurberg
Dagny Carlsson, nu 108 år gammal, började blogga vid 100 års ålder och blev därmed Sveriges äldsta bloggare. I sin bok reflekterar hon över hur livet är idag och jämför med hur det var förr i tiden. Hon berättar också om hur hon bär sig åt för att hålla sig pigg och frisk och delar frikostigt med sig av sina tankar och känslor.
Sveriges mest kända 100+ bloggare berättar kortfattat om delar av sitt liv och hur det var när hon växte upp jämfört med nutiden. Att det var bättre förr håller hon inte med om, förutom i några enstaka fall. Intressant att läsa om hennes erfarenheter även om hon gärna hade kunnat få berätta än mer detaljerat om hur det var att leva under t ex andra världskriget. Mestadels är det ganska ytliga reflektioner och korta omnämnanden men ändå kul att läsa och hon har humor och en skarp hjärna och mestadels ett modernt synsätt trots sin ålder.
Älskar Dagny och jag älskar denna bok. Dagny är en stor inspiration och förebild som bevisar att ingenting är omöjligt. Man kan klara allt även om man är över 100 år gammal. Jag hoppas att jag blir som henne när jag blir gammal
Jag gillar boken! Den är rolig och jag gillar Dagnys sätt att beskriva hur det var förr. Jag tycker Dagny är så cool! Det är ett bra språk med mycket humor, vilket jag gillar. Jag tror boken hade blivit ännu bättre om Dagny berättat mer om allt runt omkring. Till exempel som hur det var utan kyl och frys. Nu kändes det som hon bara snuddade vid ämnet. Så det hade varit roligare om det handlat mer om förr i tiden. I övrigt är det en underhållande och rolig bok.