Kärlek på menyn

Summer at the Comfort Food Cafe
Bok av Debbie Johnson
På toppen av en klippa i Dorset ligger Café Havsbris. Ett café där människor får vara sig själva, dit främlingar kan söka sig för sällskap och där maten alltid tröstar magen. Hit kommer änkan Laura en sommar, tillsammans med sina två barn. Dels behöver hon ett jobb, och caféet kan erbjuda henne det, men framför allt behöver hon en nystart och en flykt från sorgen som riskerar att kväva henne. Det lilla samhället sveper snabbt in Laura i sin magi, och kanske finns det hopp för framtiden. Kanske kan Laura till och med lära sig älska igen. Debbie Johnson är en brittisk författare som med lika delar humor och värme charmar läsare med sina historier. Kärlek på menyn är den första delen i en lång serie om Café Havsbris, och de unika karaktärer som vistas där.
8 utgåvor
Välj utgåva
Summer at the Comfort Food CafeEngelska - Pocket
ISBN: 9780008150259
Frühstück mit MeerblickTyska - Pocket
ISBN: 9783453421981
Kärlek på menynSvenska - Inbunden
ISBN: 9789177712091
Kärlek på menynSvenska - E-bok
ISBN: 9789177712114
Kärlek på menynSvenska - Pocket
ISBN: 9789177712107
Kärlek på menynSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789177712121
Summer at the Comfort Food CafeEngelska - Ljudbok
ISBN: 9780008371371
Änkan Laura och hennes två barn åker till Dorset för att jobba på café Havsbris. Vi får bekanta oss med Laura, hennes två barn, hund, caféägarinnan, medarbetare på caféet samt gäster som besöker caféet. En trevlig liten bok men hjälp så tillrättalagt och förutsägbar. Förvisso kan man ana detta på bara titeln men kände att jag behövde ngt lättsamt. Helt lätt var den inte heller eftersom författaren skrev ut alla Lauras tankar och funderingar och upplevde att dessa tog överhanden och förvirrade mig en aning. Det som jag gillade var att det fanns komiska undertoner i framförallt vissa av hennes sarkastiska tankar. Jag kan enkelt konstatera att detta är nog inte min typ av böcker.
En mysig och härlig feelgood som utspelar sig i Dorset, England. Jag älskade denna boken och jag fick en riktigt varm och härlig känsla inombords när jag läste den. En bok för alla som gillar feelgoodfilm, England, sommar och både kärlek och smärta. Kan varmt rekommenderas!
Det här är en väldigt lättläst och charmig bok. Man blir helt uppslukad av denna fantastiska plats i sydvästra England och de underbara människor som bor där. Jag behövde den här boken just nu och jag njöt av att läsa den från pärm till pärm. Perfekt om man vill ha lättsamt och mysigt med charmig miljö.