PMS-kossan

Bok av Jonna Lundell

Närmare 700 000 följare på Instagram och drygt en miljon YouTube-prenumeranter gör Jonna Lundell till en av Sveriges största kvinnliga influencers . På ett rakt, personligt och ofta humoristiskt sätt väljer nu Jonna att för första gången berätta om sin resa och om sjukdomen som visade sig vara PMS. Vi får följa med under uppväxtåren i Mjölby och Norrköping fram till dagen då Jonna träffar sin nuvarande man Joakim Lundell, och sedan om hur Jonna via parets gemensamma YouTube-kanaler blir som en vän för en hel generation barn och ungdomar.

Jonna Lundell PMS-kossan är en berättelse om hur det är att leva med PMS, men det är framför allt en berättelse om hur det är att vara en ung människa i Sverige idag.

JONNA LUNDELL (f. 1994) driver framgångsrika YouTube-kanaler och har tillsammans med Saga Scott den populära podcasten Jonna & Saga. Jonna är en av Sveriges största kvinnliga influencers .

LEIF ERIKSSON och MARTIN SVENSSON är båda författare till en rad böcker i olika genrer. De började skriva tillsammans 2010 och arbetar nu med flera gemensamma bokprojekt.

I PMS-kossan skriver Jonna Lundell utlämnande om åren i Mjölby, om varför hon valde att gå i särskola och hur hon upplevde en abort vid 14 års ålder. Men inte minst om sin nära relation till mamman och sin mormor.

Ylva Lagercrantz Spindler, Svenska Dagbladet

Läsarröster:

så mycket bättre än vad jag trott. Mycket intressant och lärorik bok. [ ] Betyg 5/5.

Jessica

Jag uppskattade [ ] verkligen boken! Det var spännande att få en större inblick i Jonna Lundells liv, framförallt hennes barndom.

Anya

Mindre

Närmare 700 000 följare på Instagram och drygt en miljon YouTube-prenumeranter gör Jonna Lundell till en av Sveriges största kvinnliga influencers . På ett rakt, personligt och... Mer

4 utgåvor
Välj utgåva
Jonna Lundell : PMS-kossanSvenska - Inbunden
ISBN: 9789177796589
Jonna Lundell - PMS-kossanSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789177795520
Jonna Lundell – PMS-kossanSvenska - E-bok
ISBN: 9789177796930
Jonna Lundell : PMS-kossanSvenska - Pocket
ISBN: 9789177798491
Jag fick boken och vet knappt vem Jonna, eller Jocke, är. Boken var saklig och intressant att läsa. Skolgång, vänskap, kärlek, kändisskap och PMS-problem i en salig blandning. Jag tyckte mycket om att läsa den.
Jag tycker förvånansvärt mycket om boken faktiskt! Jag kan relatera mycket till platserna och har till och med gått på samma skolor som Jonna så jag kan relatera mycket till omgivningen och skolan. Jag gillar att den är så okänslig på det viset att den är ganska öppen och ärlig. Jag tycker inte riktigt att titeln passar för det är inte så mycket om PMS som jag hade önskat, men samtidigt tror jag att det skulle blivit för tjatigt om det var mer prat om PMS. Så titeln är lite opassande till innehållet. Jag gillar även att den är ganska kort men den hinner med mycket. Jag gillar verkligen boken!