PMS-kossan

Bok av Jonna Lundell
Närmare 700 000 följare på Instagram och drygt en miljon YouTube-prenumeranter gör Jonna Lundell till en av Sveriges största kvinnliga influencers. På ett rakt, personligt och ofta humoristiskt sätt väljer nu Jonna att för första gången berätta om sin resa och om sjukdomen som visade sig vara PMS. Vi får följa med under uppväxtåren i Mjölby och Norrköping fram till dagen då Jonna träffar sin nuvarande man Joakim Lundell, och sedan om hur Jonna via parets gemensamma YouTube-kanaler blir som en vän för en hel generation barn och ungdomar. "Jonna Lundell - PMS-kossan" är en berättelse om hur det är att leva med PMS, men det är framför allt en berättelse om hur det är att vara en ung människa i Sverige idag.
4 utgåvor
Välj utgåva
Jonna Lundell : PMS-kossanSvenska - Inbunden
ISBN: 9789177796589
Jonna Lundell - PMS-kossanSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789177795520
PMS-kossanSvenska - E-bok
ISBN: 9789177796930
Jonna Lundell : PMS-kossanSvenska - Pocket
ISBN: 9789177798491
Jag fick boken och vet knappt vem Jonna, eller Jocke, är. Boken var saklig och intressant att läsa. Skolgång, vänskap, kärlek, kändisskap och PMS-problem i en salig blandning. Jag tyckte mycket om att läsa den.
Jag tycker förvånansvärt mycket om boken faktiskt! Jag kan relatera mycket till platserna och har till och med gått på samma skolor som Jonna så jag kan relatera mycket till omgivningen och skolan. Jag gillar att den är så okänslig på det viset att den är ganska öppen och ärlig. Jag tycker inte riktigt att titeln passar för det är inte så mycket om PMS som jag hade önskat, men samtidigt tror jag att det skulle blivit för tjatigt om det var mer prat om PMS. Så titeln är lite opassande till innehållet. Jag gillar även att den är ganska kort men den hinner med mycket. Jag gillar verkligen boken!