En oemotståndlig affär

Bok av Birgitta Bergin
Anna gör allt hon kan för att bolla livet som ensamstående till treåriga Lucas samtidigt som hon arbetar under hård press som styrelseordförande i Vansbro Fastigheter. När Fabian kommer med ett erbjudande om en oemotståndlig fastighetsaffär i Berlin har Anna svårt att se klart då Fabian även tar henne med storm.
6 utgåvor
Välj utgåva
En oemotståndlig affärSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176291269
En oemotståndlig affärSvenska - E-bok
ISBN: 9789176291238
En oemotståndlig affärSvenska - Pocket
ISBN: 9789176291245
En oemotståndlig affärSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176291276
En oemotståndlig affärSvenska - Inbunden
ISBN: 9789176291221
En oemotståndlig affärSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176291252
Ingenting blev sig någonsin likt efter att Anna Holm lämnade sitt liv i lilla Kungälv för ett par år sedan. Hon fick i uppdrag att förvandla Calle till en äkta affärsman och om hon lyckades skulle hon bli god för fem miljoner euro. Men hon hade inte räknat med att bli förälskad i den ytliga ungkarlen.

Nu står hon här ensamstående med deras son Lucas efter att Calle omkom i en tragisk olycka. Hon försöker få livet att fungera med en treåring och ett jobb som kräver allt mer av henne. Lucas kommer ärva hela Vansbro Fastigheter när han är myndig och fram tills dess är det Annas uppgift att sköta bolaget som styrelseordförande.

Hon känner att hon får allt mer press på sig för att göra bra fastighetsaffärer samtidigt som förskoleläraren Filip börjar kännas än mer skuldbeläggande för hennes föräldraskap. När Fabian dyker upp från ingenstans ser Anna sin möjlighet att göra en riktigt bra fastighetsaffär i Berlin. Det gäller att ligga före marknaden för att göra de riktiga kapen. Men är det verkligen så bra som Fabian verkar ge sken av?

Birgitta skildrar i denna uppföljande bok livet som ensamstående, hur påfrestande det kan vara med krav från alla håll och kanter samtidigt som hon har sin familj kvar flera mil ifrån henne, i Kungälv. Författarens fantasi har inte svalnat utan hon tar med oss på en berättelse med drama efter drama och det gör att boken hela tiden känns spännande när man inte riktigt vet vad som kommer i nästa kapitel.