Olgas mat

Olga Rönnberg
"Olgas mat : för aktiva kvinnor" är en kokbok av den personliga tränaren och hälsoprofilen Olga Rönnberg. Den består av massor av enkla, nyttiga och goda recept för alla måltider. Här finns även recept på mellanmål och drycker. Samtliga recept är anpassade för dig som tränar mycket och vill ha en energirik och hälsosam kost.
3 utgåvor
Välj utgåva
Olgas mat : för aktiva kvinnorSvenska - Inbunden
ISBN: 9789173630856
Olgas mat : för aktiva kvinnorSvenska - E-bok
ISBN: 9789173630993
Olgas mat : för aktiva kvinnorSvenska - Pocket
ISBN: 9789174248067
"Olgas mat : för aktiva kvinnor" av PT:n Olga Rönnberg är full av goda och hälsosamma recept. Recepten är särskilt utformade för kvinnor som tränar och lever ett aktivt liv. En aktiv livsstil ställer krav på en energi- och näringsrik kost.

Olga Rönnberg är en uppskattad bloggare, personlig tränare, författare och coach i TV-programmet Biggest loser. Hon har gett ut flera träningsböcker och hon är specialiserad på kvinnlig träning och hälsa. Denna kokbok är ett perfekt komplement till hennes träningsböcker. Här finns många recept på alla dagens måltider, drycker och mellanmål. Alla recept beskriver näringsinnehållet och de är enkla att laga. Precis som hennes andra böcker så varvar hon konkreta tips och recept med viktig information.

Jag har läst flera av Olgas träningsböcker och jag längtade verkligen efter kokboken. Jag måste erkänna att den levde upp till förväntningarna. Jag gillar hur hon alltid baserar sina tips på fakta och forskning istället för löst tyckande. Det är en informativ kokbok som jag rekommenderar till alla som tränar och vill hitta en bra balans. Den passar även personer som vill börja leva ett nyttigare liv. Denna bok ger definitivt inspiration och en knuff i rätt riktning.