Lyckostarnas klubb

Bok av Elisabeth Andersson
Lyckostarnas klubb är en feelgood-roman om tre kvinnors jakt på den smala lyckan i livet. Lotta, 39, är nyhetsredaktör på teve. Jenny, 30, jobbar som copywriter på reklambyrån Behappy. Bibi, 60, är marknadschef på bokförlaget Ramstedts. Alla tre har superkoll på jobbet. Men de har inte lika bra koll på sin vikt ... De blir medlemmar samtidigt på bantningssajten Smaldirekt.nu och får kontakt när de inser att de har en gemensam nämnare: kärleken till ostbågar. Efter lite trevande chattande på nätet, bestämmer de sig för att träffas på riktigt och bilda Lyckostarnas klubb. Där stöttar de varandra inte bara till att gå ner i vikt i takt med träffarna och tappade kilon vågar de också ta nya steg i livet. Till slut blir det en ostbåge som leder till en mycket oväntad förändring av deras liv ... Elisabeth Andersson är internationell civilekonom, journalist och författare. Tidigare har hon arbetat på Expressen och Sveriges Television. Idag jobbar hon som reporter på Sydsvenskan i Malmö. Hon debuterade med romanen På andra sidan Venus. Sagt om Elisabeth Anderssons tidigare böcker: "Elisabeth Andersson är en svensk Marian Keyes!" Caroline Engvall, Metro "Jag vill gärna läsa mer. Jag vill gärna följa Elisabeth Anderssons författarskap." Magnus Utvik, Gomorron Sverige, SVT
5 utgåvor
Välj utgåva
Lyckostarnas klubbSvenska - Inbunden
ISBN: 9789176292396
Lyckostarnas klubbSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176292556
Lyckostarnas klubbSvenska - E-bok
ISBN: 9789176292402
Lyckostarnas klubbSvenska - Pocket
ISBN: 9789176292419
Lyckostarnas klubbSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176292549
Lotta, Jenny och Bibi har koll på sina jobb men inte sin vikt. De blir medlemmar på Smaldirekt.nu och får kontakt när de inser de har en sak gemensamt, kärleken till ostbågar :)
De bildar tillsammans 'Lyckostarnas klubb'.
En bok om nyfunna vänner, pepp, motgångar och kärlek- en bok att bli glad av . Det känns som man enkelt kliver in i deras liv och är med dem, sida vid sida- lättläst .