Liknande böcker
Det vilda köket
Bok av Rune Kalf-Hansen
Att äta lindblad, kirskål och skogsviol är inte konstigare än att äta rucola och gräslök, dessutom är det helt gratis och garanterat ekologiskt. I den här kokboken visar örtspecialisten Lisen Sundgren vägen till sina favoriter bland allt det ätbara från naturen, och kocken Rune Kalf-Hansen har skapat recept där det vilda får en naturlig plats i soppor, sallader, grytor, röror, oljor, efterrätter och mycket mer.
Året runt bjuder den vilda naturen på sådant som går att äta. Mycket hittar man lätt runt knuten eller i närmsta skog. Rönnbär och nässlor känner nog de flesta till, men hur många vet hur kärleksört, sommargyllen, våtarv och tusensköna smakar? Allt som krävs för att ta del av detta dolda skafferi är att man öppnar ögonen och tar sig tid att plocka. Då får man också tillträde till en ny smakvärld, något som lyxkrogarnas kockar redan har upptäckt.
Så plocka in det vilda i ditt kök. Blanda till en älgörtsmajonnäs eller rölleksolja, lägg almfrukter i pastan, krydda vardagsköttbullarna med svinmålla och backtimjan eller ta in höstens smaker och servera en festrätt som biff Rydberg med vild pepparrot, kirskål och rårörda rönnbär.
3 utgåvor
Välj utgåva
Det vilda köketSvenska - Pocket
ISBN: 9789174245790
ISBN: 9789174245790
Det vilda köketSvenska - E-bok
ISBN: 9789174246360
ISBN: 9789174246360
Det vilda köketSvenska - Inbunden
ISBN: 9789174243543
ISBN: 9789174243543
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Det vilda köket
180 kr
Finns i lager
Det vilda köket
199 kr
Finns i lager
Det vilda köket
200 kr
Finns i lager
Det vilda köket
222 kr
Ej i lager
Det vilda köket
232 kr
Ej i lager
Det vilda köket
222 kr
Ej i lager