Tio lektioner i matlagning

Bok av Lotta Lundgren
Lotta Lundgren är tillbaka! Med nya boken Tio lektioner i matlagning följer hon upp läsarfavoriten Om jag var din hemmafru. Som vanligt är den vassa matskribenten Lotta skarp i sina iakttagelser och den som följt henne och Erik Haag i succéserien Historieätarna lär inte bli besviken. Personligt, inspirerande och riktigt roligt! Personligt om mat! Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden? Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept. Ur innehållet: 1. Redskap 2. Känslor 3. Smaker 4. Kött 5. Kön 6. Kost 7. Efteråt 8. Barn 9. Pengar 10. Hur man gör när man lagar mat