Jag kan inte sluta gråta

Bok av Anne Liljeroth
När Josefines liv plötsligt rasar samman börjar det hon tidigare ansett vara viktigt istället bli hennes värsta mardröm. Tidigare kunde hon utan problem tänka logiskt och dra slutsatser. Men nu fungerar det inte längre och Josefin känner sig tom, värdelös och mycket rädd. Det allra värsta är rädslan över inte räcka till för sina barn.
4 utgåvor
Välj utgåva
Jag kan inte sluta gråtaSvenska - Inbunden
ISBN: 9789177990598
Jag kan inte sluta gråtaSvenska - E-bok
ISBN: 9789177990604
Jag kan inte sluta gråtaSvenska - Pocket
ISBN: 9789177991274
Jag kan inte sluta gråtaSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789177991731
En fin och informativ bok om att gå in i den omtalade väggen. En bok om att inte kunna sluta gråta, om att inte orka. Om att inte känna att man räcker till för dem man älskar eller på sitt jobb. Otillräcklighet. Oro. Om att inte bli förstådd och inte själv hitta orden att förklara. Fint beskrivet.
Utmattning kan drabba vem som helst och boken bygger på författarens egna erfarenheter. Det är en stark berättelse som innerligt skildrar en personlig krasch. Jag blir mycket berörd av smärtan och intensiteten tar sig in under skinnet så att jag får höjd puls när Josefin i boken drabbas av starka stress-påslag. Det är välskrivet och skickligt återberättat. Utmattning är ett angeläget ämne för alla oss medmänniskor att lära mer om. För att se och våga fråga.
Den här boken handlar om Josefin som har blivit utmattad och hennes väg tillbaka från det. Boken känns genuin och verklig i hur det skulle kunna vara att försöka ta sig tillbaka efter ett utmattningssyndrom, vilket var något jag verkligen gillade. Jag var lite nervös innan att det skulle kännas ansträngt eller att det skulle vara alltför lättlöst, men det kändes inte så medan jag läste den. Boken känns välskriven och jag blev berörd av att läsa den. Utmattning är något som inte behandlas i alltför många böcker som jag har läst och det är ett viktigt ämne att lyfta upp, då mycket i dagens samhälle ska gå så fort hela tiden.