Tryggare kan ingen vara

Bok av Dag Öhrlund

Den buttre, fördomsfulle men innerst inne godhjärtade kommissarie Truut har på nåder fått komma tillbaka från förvisningen i Skåne till Stockholmspolisen för att jobba med cold cases. Men hans liv förändras hastigt när en galning börjar skjuta mot barn - Ewerts eget barnbarn.

Än en gång kastas Ewert och hans medarbetare Carolina Herrera och Måns Schmidt in i en rasande kamp mot klockan. Ewert konfronteras åter med sina många fördomar och blir förvirrad när han plötsligt också möter kärlek.

"Ett spännande och dramatiskt slut på en välskriven bok."

Mats Garme, Ölandsbladet

Pressröster om den förra Truut-deckaren, Där inga ögon ser:

"man kan inte låta bli att gilla den kedjerökande buttre Truut"

Eva Åström, Expressen Söndag

"I denna bokserie står Dag Öhrlund på egna ben och det gör han alldeles utmärkt [...] Jag ser med spänning fram emot nästa bok om kommissarie Ewert Oswald Truut och hans kollegor! Rekommenderas varmt! [...] En av 2016 års bästa deckare"

Olle Fjordgren, Lysekils-Posten

"Där inga ögon ser tillhör faktiskt lite oväntat en av favoriterna för min del bland de svenska deckare som kommit ut hittills i år."

Kerstin Bergman, Crimegarden

DAG ÖHRLUND, tidigare mest känd för succéböckerna om psykopaten Christopher Silfverbielke, har innan han blev författare arbetat som journalist och fotograf. Han har rest och arbetat i 30 länder och hans reportage har publicerats över hela världen. Under sitt äventyrliga liv har Dag Öhrlund överlevt en terrorbomb, blivit beskjuten, blivit förlamad och hamnat i rullstol samt varit nära döden flera gånger händelser som präglat hans sätt att se på livet.

"Det är deckare som sticker ut, utan att för den skull nagga på spänningen."

Anders Billing, Asp Bokhandel i Höllviken

"Tillsammans är IT-gurun tillika homosexuelle Måns, den hårda snuten Carolina och, givetvis, den alldeles unike Evert Truut ett alldeles oslagbart team på den litterära kriminalhimlen. Helt suveränt."

Torkel Lindquist, BTJ

"Språket är rappt och han kan berätta en historia. Intrigen kan möjligen tyckas osannolik, men hur ofta har inte verkligheten överträffat dikten? Spännande är det i alla fall."

Magnus Carlsson, Nya Kristinehamns-Posten

"Öhrlund, som tidigare har skrivit om den kriminelle psykopaten Christopher Silfverbielke, har en originell stil och lyckas balansera galenskapen hos Truut så att egensinnigheterna blir underhållande."

Alf Ehn, Skaraborgs Allehanda

Mindre

Den buttre, fördomsfulle men innerst inne godhjärtade kommissarie Truut har på nåder fått komma tillbaka från förvisningen i Skåne till Stockholmspolisen för att jobba med... Mer

5 utgåvor
Välj utgåva
Tryggare kan ingen varaSvenska - Pocket
ISBN: 9789174619546
Tryggare kan ingen varaSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789174617740
Tryggare kan ingen varaSvenska - E-bok
ISBN: 9789174617665
Tryggare kan ingen varaSvenska - Inbunden
ISBN: 9789174617207
Tryggare kan ingen varaSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789174617283
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Book Outlet
99 kr + 25 frakt
Bokus
203 kr fri frakt
Ginza
203 kr + 39 frakt
Adlibris
209 kr fri frakt
Ej verifierad butik
Tryggare kan ingen vara
209 kr
CampusBokhandeln
212 kr + 29 frakt
Akademibokhandeln
259 kr + 29 frakt
Ej verifierad butik
Tryggare kan ingen vara
259 kr
Bokextra
196 kr + 49 frakt
Ej verifierad butik
Tryggare kan ingen vara
196 kr
CDON
209 kr + 29 frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
75 kr + 59 frakt