Under två timmar

Bok av Hanna Landahl
Förut hade Staffan hög status och var någon att räkna med. Men allt eftersom åren har gått så har statusen blivit allt lägre i takt med att bajsblöjorna har blivit allt fler. Hur kom det sig att han hamnade här och vad ska han göra för att återfå sin status?
4 utgåvor
Välj utgåva
Under två timmarSvenska - Inbunden
ISBN: 9789177950011
Under två timmarSvenska - Pocket
ISBN: 9789177951261
Under två timmarSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789177950103
Under två timmarSvenska - E-bok
ISBN: 9789177950097
Under två timmar är en riktig bladvändare och en härlig men ändå verklighetsnära feelgood-roman. Hanna Landahl har verkligen lyckats med att beskriva en alldeles vanlig vardag för en alldeles vanlig Svensson vilket gör att man kan känna igen sig.

Bokens huvudkaraktär är Staffan, vilket bara det är intressant att det är en man som har huvudkaraktären. Staffan har med åren tappat allt vad självförtroende heter och funderar mellan blöjbytena hur livet blev som det blev. Han bestämmer sig för att återfå sin forna glans och status.

Jag tror att de allra flesta kan känna igen sig i de frågeställningar som cirkulerar i Staffans huvud, oavsett om man är småbarnsförälder eller inte. Vi alla har nog någon gång ställt oss frågan varför livet blev som det blev och vem man egentligen är. Men finns det svar på de frågorna?
Handlar om en man som är mitt i livet med familj hus bra jobb men ändå önskar lite till något utanför allt
Jag tycker om boken! Den är fin och boken väcker tankar. Jag har ju lärt mig att detta egentligen inte är min favoritgenre men denna var väldigt bra. Även om det är en genre jag normalt inte gillar. Språket är bra och jag gillar handlingen. Jag tycker om att det är en "vanlig" man mitt i livet som har det jobbigt. Alla kan ju må dåligt! Det tycker jag att boken visar väldigt bra.
En bra bok som har ett tänkvärt ämne.