För oss är natten ljus

Bok av Christoffer Holst
Kan världens bästa stad laga världens värsta familj? När familjen Brickman äntligen ska lämna USA och åka hem till Sverige efter den pliktskyldigt besökta begravningen av de vuxna barnens farfar nås de av beskedet att Norwegians piloter har gått ut i strejk. De är strandsatta i New York. En dröm för många, men en mardröm för Oliver. Han försöker ignorera det faktum att han tvingas dela rum med sin pensionärstorra syster, krisande mamma, nya unga styvmor och kärlekskranka pappa och istället fokusera på att han faktiskt är i New York. Möjligheternas och musikalernas stad. Och att drömmen om ett liv på Broadway plötsligt känns inom räckhåll. Under fyra dagar ställs allt på ända bland gula taxibilar, nätter på Brooklyn Bridge och glittrande storstadsgator. För oss är natten ljus av Christoffer Holst är en feelgood-roman om drömmar, förälskelse, familjeband och försoning.
3 utgåvor
Välj utgåva
För oss är natten ljusSvenska - Pocket
ISBN: 9789176295649
För oss är natten ljusSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176295694
För oss är natten ljusSvenska - E-bok
ISBN: 9789176295656
Familjen Brickman är i USA för att gå på begravning. En udda och splittrad familj som egentligen inte ska vara i samma rum mer än nödvändigt.
Hemresan har varit efterlängtad av alla när det som inte får hända händer, piloterna går ut i strejk och flyget blir inställt. Familjen är fast i New York minst 1 vecka till, hur ska alla komma överens och hålla sams?
Min första bok av författaren och jag gillar hur han skriver. Boken har en charmig historia, den är rolig och sådär härligt skruvad. En bra feelgood!