TRUMP - miljarderna, medierna och makten

Bok av Karin Henriksson
"Trump: miljarderna, medierna och makten" av USA-korrespondenten Karin Henriksson skildrar president Donald Trumps väg till makten. Författaren går på djupet och analyserar hans barndom, utbildning och karriär innan han blev president i världens främsta stormakt. Det är en bok om en man med pengar, mediamedvetenhet, ambition och ett stort bekräftelsebehov.
4 utgåvor
Välj utgåva
Trump : miljarderna, medierna och maktenSvenska - Pocket
ISBN: 9789177793595
Trump - Miljarderna, medierna och maktenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789177791683
Trump : miljarderna, medierna och maktenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789174619218
Trump - Miljarderna, medierna och maktenSvenska - E-bok
ISBN: 9789177791157
"Trump: miljarderna, medierna och makten" av Karin Henriksson handlar om USAs president Donald Trump. Denna bok skildrar hans barndom, karriär och vägen till att bli världens mäktigaste man. Många tror sig veta vem Trump är eftersom det skrivs så mycket om honom i media. Få journalister och författare ger en djupare och mer omfattande bild av denna skandalomsusade man. Denna bok beskriver detaljerat om Trumps uppväxt och utbildning och hur det präglande hans personlighet och roll som företagare. Den ger även ett intressant perspektiv på Trumps mediahantering vilket skulle bli en av framgångsfaktorerna i hans politiska resa.

Denna bok är främst en tidslinje som beskriver Trumps liv och väg till makten i vita huset. Jag gillar Karin Henrikssons böcker, men denna håller inte samma mått som de övriga.