Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga

Bok av My Feldt
»Jag vill att mina recept ska framkalla känslor, dofter och minnen. Det ploppande ljudet från en rabarberstjälk som dras upp ur jorden. Texturen hos ett solmoget hallon som man plockar från busken och stoppar direkt i munnen. Doften av blommande syrener. Jag vill baka, jag vill se allt det fina i naturen och jag vill få andra att se det jag ser och känna de smaker som naturen rymmer.« Blåbärsnår, äppelskrutt och rabarberskugga är inte bara en egensinnig och glädjesprudlande bakbok. Det är lika mycket en berättelse om känslor, hållbarhet och om att leva i samklang med naturen. Det är en bok om att jorden är något vi lånar, om tillfredsställelsen att göra något med händerna för att förstå och se det vackra i det vi har omkring oss. My Feldt är den klarast lysande stjärnan inom den svenska bakvärlden och människor vallfärdar till Feldts bageri som hon driver tillsammans med Johan Feldt i Halmstad. My har ett imponerande cv bakom sig, och år 2017 tilldelades hon det prestigefyllda Svenska gastronomipriset med motiveringen »Årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare«. Det här är hennes första bok och här har hon samlat över sjuttio recept på allt från pajer, tarteletter och bullar till småkakor, saft och kola.
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Amazon.se
Nybliven Amazon Associate Klicka på "Till butik" för att se priset
Bokbörsen (begagnade böcker)
185 kr + 59 frakt
Ginza
229 kr + 39 frakt
Book Outlet
234 kr fri frakt
Adlibris
269 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Bokus
269 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
CampusBokhandeln
270 kr + 29 frakt
Ej verifierad butik
Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : Bakning och känslor genom naturen
270 kr
Akademibokhandeln
349 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 29 frakt
Ej verifierad butik
Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen
349 kr