Träning för latmaskar

Bok av Simon Sköld
Träning för latmaskar är en underhållande träningsbok av elitidrottaren Simon Sköld. Han ger konkreta tips för hur du kan komma igång med träningen och hålla motivationen uppe. Boken består av flera olika träningsprogram och övningar som även den lataste personen - hans partner deckardrottning Camilla Läckberg - kan klara av utan någon större ansträngning.
3 utgåvor
Välj utgåva
Träning för latmaskarSvenska - Pocket
ISBN: 9789174248036
Träning för latmaskarSvenska - E-bok
ISBN: 9789174246896
Träning för latmaskarSvenska - Inbunden
ISBN: 9789174245530
Träning för latmaskar är en smart och underhållande träningsbok av elitidrottaren Simon Sköld. Simon är även personlig tränare och har stor erfarenhet av att motivera även den lataste personen. Han är tillsammans med deckarförfattaren Camilla Läckberg och hon beskrivs på ett kärleksfullt sätt i boken som den lataste av de lata. Simon menar att om han lyckades få Camilla att börja träna så kan han få alla människor att börja träna.

För vissa människor faller det naturligt att träna regelbundet. Många älskar att träna och ser den dagliga löpturen eller svettiga passet på gymmet som ren njutning. Detta gäller dock inte för alla. För vissa är träningen ett nödvändigt ont som gärna byts ut mot Netflix. Många av oss vet att träning är bra för oss och att man bör träna regelbundet, men ändå lyckas vi inte hålla igång och skapa regelbundna rutiner. Enligt Simon handlar detta ofta om att personen, som beskrivs som latmasken, inte har hittat sin grej.

Träning för latmaskar skiljer sig från många andra träningsböcker eftersom den har en personlig vinkel. Den folkkära författaren Camilla Läckberg delar med sig av sin resa från latmask till motionär. Hon berättar om svårigheterna längs vägen, men även den stora belöningen som följer efter ett träningspass. Självklart delar även Simon med sig av sina tips och erfarenheter, dock mer som en personlig tränare än motionär. Bokens målgrupp är de som har svårt att komma igång med träningen och de identifierar sig nog mer med Camilla än Simon. Därför är det smart att bokens fokus är mer på Camillas träningsresa än Simons.

Boken innehåller såklart många enkla och smarta övningar som kan utföras i princip överallt. Nyckeln till regelbunden träning att att ta bort alla hinder på vägen. Därför kan flera av övningarna utföras medans du kollar på din favoritserie på Netflix. Simon delar med sig av smarta tips om hur du utför övningarna, men även om hur du ska tänka för att motivera dig själv. Boken passar för helt otränade nybörjare samt för den som redan kommit igång med träningen, men vill ha en extra dos av motivation. Träning för latmaskar är en praktisk, rolig och personlig träningsbok.