Ett oemotståndligt begär

Bok av Birgitta Bergin
Precis när Anna Holm tror att hennes tillvaro börjar bli stabil efter Calles tragiska bortgång, tiden som ensamstående mamma till sonen Lucas och en tuff tid på jobbet så är det något som ligger där och skaver. Samtidigt gör något i hennes förflutna sig påmint och hon har svårt att stå emot begäret.
5 utgåvor
Välj utgåva
Ett oemotståndligt begärSvenska - Pocket
ISBN: 9789176293416
Ett oemotståndligt begärSvenska - Inbunden
ISBN: 9789176293393
Ett oemotståndligt begärSvenska - E-bok
ISBN: 9789176293409
Ett oemotståndligt begärSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176293430
Ett oemotståndligt begärSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176293447
Den tredje och sista delen om Anna Holm. En bok som inte blir tråkigare för det utan händelserna fortsätter att avlösa varandra i en rasande takt och boken hinner aldrig bli tråkig.

Anna njuter av att livet har stabiliserats efter Calles tragiska bortgång, de slitsamma åren som ensamstående till sonen Lucas och efter att hon var nära att göra bort sig riktigt ordentligt på sitt arbete på Vansbro Fastigheter. Nu har hon ett tryggt och stillsamt familjeliv och jobbet är så där lagom utmanande.

Men plötsligt börjar hennes sambo ägna allt mer tid åt ett välgörenhetsprojekt, ett projekt där dessutom grundaren vägrar att avslöja sig. Anna fattar misstankar och börjar känna olust över Filips bristande tid för henne och Lucas.

Samtidigt gör Fabian entré i hennes liv igen och lusten väcks återigen till liv. Anna får kämpa med att hålla honom på behörigt avstånd.

Bergin har i den här boken verkligen lyckats samla ihop många situationer där man själv får en jobbig klump i magen när man läser. Man tycker synd om huvudkaraktären Anna när man anar vad som är på gång. Samtidigt tycker man att Filip är naiv och blåögd och man vill bara ruska om honom och få honom att se klart på situationen.
Men ingenting i livet är svart eller vitt. Jag tycker att den tredje delen i serien är den bästa av dem alla och den som känns mest realistisk. Dessa konflikter skulle absolut kunna uppstå i det verkliga livet.