Bokserien om Mia, #1

Allt det du måste

Bok av Sylvia Lidén Nordlund
Mia fyller snart fyrtio och lever ett vanligt liv, men ett liv som behöver förändras. Hennes höga ambitioner gör att hon kommit på kant med en äldre kollega på förskolan där de arbetar. Försåtlig mobbning och utfrysning tar vid och trappas snart upp. Chefen är ung och ny och har svårt att hantera situationen. Mias vånda och ångest växer; över arbetssituationen, över tonårsdottern som har svårt att finna sig tillrätta i sin nya skola och över maken som mest har fokus på sig själv och sitt arbete. Prövningarna tvingar Mia att stanna upp och se över allt hon tror att hon måste. Serena, väninnan och ljuspunkten, ger henne en matlagningskurs och en bok i present. Mannen Mia möter på kursen och visdomsorden hon hittar i boken, blir ögonöppnare som för henne till en punkt där det inte längre finns någon återvändo till hennes gamla liv. Allt det du måste är den första deleln i den planerade trilogin om Mias liv.
3 utgåvor
Välj utgåva
Allt det du måsteSvenska - Inbunden
ISBN: 9789188097538
Allt det du måsteSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789175239712
Allt det du måsteSvenska - E-bok
ISBN: 9789175239880
En härlig feelgoodbok som är den första i en serie av tre om förskolläraren Mia och de utmaningar som ofta möter oss mitt i livet; kärleksbekymmer, jobbstrul, bristande ork, oro för det egna föräldraskapet, vänskap och släktskap.
Författaren har ett lättsamt men rikt språk och det är lätt att känna igen sig både i personbeskrivningar och i Göteborgsmiljöerna.