Begravningsbyrån Tranan, #3

Nu stormar det i dalens famn

Bok av Ewa Klingberg
På begravningsbyrån Tranan präglas dagarna av renoveringsstök, dödsfall, dammiga bouppteckningar och anhöriga med udda önskemål. Det lilla företaget råkar ut för flera motgångar, och till råga på allt har en ny byrå etablerat sig i staden och börjat konkurrera om kunderna. Men när våren närmar sig så spirar kärleken i Tranås.
4 utgåvor
Välj utgåva
Nu stormar det i dalens famnSvenska - Inbunden
ISBN: 9789175459820
Nu stormar det i dalens famnSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789175458588
Nu stormar det i dalens famnSvenska - Pocket
ISBN: 9789177892397
Nu stormar det i dalens famnSvenska - E-bok
ISBN: 9789177890829
Ännu en gång så får Sandra prövningar, både i jobblivet och i kärlekslivet. Precis som titeln skvallrar så vet Sandra inte fot hon ska stå stabilt på.... Fortsättning följer!
Varm och charmig romanserie om livet och vardagen på en begravningsbyrå i en svensk småstad! ”Nu stormar det i dalens famn” är den 3:e delen i romanserien Begravningsbyrån Tranan.

Det har hunnit bli nytt år på begravningsbyrån Tranan. Sandra har tillfälligt gett upp tanken på att återvända till sitt gamla liv. Dagarna fylls av nya dödsfall, anhöriga med besynnerliga önskemål och fortsatt renoveringsstök.

Jag tycker verkligen om Ewa Klingbergs böcker. De är mysiga, lätta att ta till sig och skrivna med ett lätt språk så du som läsare snabbt kommer in i böckerna.

Ju mer jag läser ju mer lär jag känna karaktärerna. De har alla sina egenheter och vissa karaktärer är mer beskrivna än andra i böckerna.

Ewa Klingberg lyckas verkligen att skriva feelgood. De är underhållande, är spännande och mycket känslor inblandat. Mysig feelgood helt enkelt.