Härifrån till verkligheten

Bok av Eva Rydinger

"... sommarens varmaste relationsroman."

M-Magasin

"Välskrivet och tankeväckande för alla med gamla föräldrar."

Tara

"... en finstämd och varm roman om relationen mellan en mor och hennes vuxna barn, om försoning, sorg och livsval."

Allers

"Boken är skriven med ett finstämt och vackert språk, och den väcker många tankar kring existentiella frågor."

Social politik

En het sommar går mot sitt slut när Karin sätter sig på planet mot Stockholm. Där hemma väntar ett krävande arbete och vardagen som ensamstående mamma. Dessutom bär hon på en stor sorg som andra människor verkar ha svårt att förstå sig på.

Det är med stor lättnad Marianne återvänder till sin älskade skånelänga efter att ha skjutsat dottern till flygplatsen. Deras relation är trasslig och fyra veckor tillsammans har tagit på krafterna. Nu ska Marianne ägna sig åt sig själv och njuta av tillvaron som pensionär. Men så öppnar hon dörren för en hantverkare och hamnar i stället i ett tvärdrag av känslor

Härifrån till verkligheten är en varm roman om kärlek, relationer och livsval. Om att göra upp med sig själv och med familjens förväntningar.

EVA RYDINGER arbetar som frilansande copywriter. Hon är bosatt i Stockholm men har sommarhus på Bjärehalvön.

Mindre

"... sommarens varmaste relationsroman." M-Magasin "Välskrivet och tankeväckande för alla med gamla föräldrar." Tara "... en finstämd och varm roman om relationen mellan en... Mer

4 utgåvor
Välj utgåva
Härifrån till verklighetenSvenska - Pocket
ISBN: 9789175792286
Härifrån till verklighetenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789175236773
Härifrån till verklighetenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789187595257
Härifrån till verklighetenSvenska - E-bok
ISBN: 9789187595448
Kan man sörja en partner "rätt eller "fel"? Vem bestämmer det? Och när är det okej att gå vidare i en ny relation? Det är frågor som diskuteras i denna relationsroman. Finstämt får man följa Marianne och den vuxna dottern Karin som sörjer på olika vis och är kritiska till varandra. Man får även växelvis följa deras tankar i ämnet och om livet i stort.