Den tatuerade cirkeln

Bok av Susan Casserfelt

#1 på Storytels topplista!

»En rafflande historia som också har utrymme för kärlek, värme, eftertanke och humor.« Boktipset

»Spännande, gripande och fartfyllt!« Jennies Boklista

»Jag kommer definitivt att hålla koll på framtida böcker av Casserfelt.«Läs och lyssna

En ung man skjuts ihjäl i Gamla stan. De märkliga omständigheterna gäckar polisinspektör Kajsa Nordin som börjar gräva i fallet tillsammans med den pensionerade kriminalkommissarien Christian Modig från Örnsköldsvik. Spåren leder dem vidare uppåt i landet, till en nyöppnad plastikklinik i Västernorrland. Men vad pågår egentligen i den gula villan i det natursköna landskapet kring Höga kusten-bron?

Allt börjar med att Kajsa, under ett romantiskt restaurangbesök, hör två skott, rusar ut och hittar en svårt skottskadad ung man. Hon påbörjar livräddande insatser, men blir bryskt bortmotad av tre svartklädda män som hon antar vara hemliga poliser. Men snart riktas misstankarna i stället mot henne och hon tvingas ta saken i egna händer.

Detta leder till att hon än en gång kommer i kontakt med Zeta, och via kändiskonstnären ett dolt sällskap med en synnerligen ljusskygg verksamhet. Bland annat med kopplingar till en privat klinik vid foten av Höga kusten-bron.

SUSAN CASSERFELT beskriver själv sina böcker som »Åsa Larsson möter Bruce Willis i Die Hard, men en kvinnlig Bruce Willis. Psykologiska spänningsromaner med mycket action.« Hennes två första deckare har gjort jättesuccé på Storytel, med första- respektive fjärdeplacering på deras topplista. Susan skriver just nu på tredje delen i Höga kusten-serien. Den tatuerade cirkeln är den andra fristående boken i serien.

Mindre

#1 på Storytels topplista! »En rafflande historia som också har utrymme för kärlek, värme, eftertanke och humor.« Boktipset »Spännande, gripande och fartfyllt!« Jennies... Mer

6 utgåvor
Välj utgåva
Den tatuerade cirkelnSvenska - E-bok
ISBN: 9789175238913
Den tatuerade cirkelnSvenska - Inbunden
ISBN: 9789198109535
Den tatuerade cirkelnSvenska - Pocket
ISBN: 9789188681065
Den tatuerade cirkeln (Höga kusten-serien #2)Svenska - E-bok
ISBN: 9789188681720
Den tatuerade cirkelnSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789175237084
Den tatuerade cirkelnSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789175237077
Vilken gripande bok! Om inte annat väldigt spännande och författaren grep tag i mig och jag blev fast. Liksom den första delen så är den här, som är andra delen i Höga kusten-serien, välskriven och innehåller en gnutta humor mitt i allt som händer. Med andra ord så måste ni läsa den här boken. och jag gillar verkligen att läsa böcker som utspelar sig omkring där man bor/bott och känner igen ställen som nämns i boken.