Betty-triologin, #1

Bettys värld

Bok av Marie-Louise Marc
En underhållande, romantisk komedi om mogen kärlek, karriär och familjeförsoning!Betty Svan är kärleksreporter på det glossiga magasinet Gala. Trots en galen chef trivs hon med sitt jobb som landets flitigaste relationsjournalist. Dessutom har hon precis inlett en passionerad relation med Dan, en säljare på en golftidning på samma förlag. Sommaren närmar sig, Stockholm blir allt varmare och livet leker. Eller? Snart börjar mörka moln täcka Bettys himmel. Dan visar sig vara en otrogen skit, det skvallras om nedskärningar på arbetsplatsen, Bettys mamma blir allt sjukare på hemmet där hon bor, och Betty både saknar och oroar sig över sina utflugna, vuxna barn. Samtidigt uppstår pirriga känslor mellan Betty och hennes granne Henrik, en godhjärtad psykiatriker som bor i samma hus. Men kan en läkare verkligen bli kär i en skvallerskribent? Och kommer Betty ens våga öppna sig för kärlek igen?Välkommen till en pulserande värld full av kändisskvaller, surdegsbröd, Stockholmsvyer och romantik. Bettys värld! Marie-Louise Marc är själv journalist i grunden och har bland annat arbetat på Elle och Veckorevyn. Bettys värld är hennes debutroman.
4 utgåvor
Välj utgåva
Bettys världSvenska - Pocket
ISBN: 9789188261663
Bettys världSvenska - Inbunden
ISBN: 9789188261656
Bettys VärldSvenska - E-bok
ISBN: 9789188261670
Bettys VärldSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789188261687
Handlar om Betty Svan som är reporter på det glamorösa magasinet Gala. Hon har två barn som flyttat hemifrån som hon saknar och oroar sig över och en smått gnällig mamma som hela tiden ringer och frågar när hon ska komma på besök. Hon är en obotlig romantiker som har en passionerad relation med sin pojkvän Dan. Men lyckan med pojkvänner varar inte och de gör slut.
Så efter ett tag uppstår känslor mellan Betty och hennes granne Henrik, en godhjärtad psykiatriker som bor i samma hus. Sommaren är på väg, men kommer Betty ens våga öppna sig för kärlek igen?
Denna bok är så trevlig och rolig, jag mår så bra när jag läser den. Jag gillar verkligen de olika karaktärerna som är välskrivna med enkla medel. Gillar också att man som läsare får följa med i hur Betty tänker och att man får se saker utifrån hennes perspektiv. Den får mig både att le, bli lite ledsen och någon gång irriterad på det som händer. Vill bara att det ska gå bra för Betty och att hon finner det hon behöver och jag vill gärna läsa mer om denna underbara människa och hennes vänner och familj.
Boken handlar om Betty. Hon är reporter och singel, tills hon träffar sin granne. Blir det kärlek eller inte? Man får även träffa Bettys två barn Bettys speciella mamma.