Kamrat .357

Bok av Henrik Wennesund
En spekulerande kriminalare om personen som mördade Palme. Hans mål nu, år 2014, är att skjuta Fredrik Reinfeldt. I den här berättelsen får vi möta (den påhittade) mannen som mördade Olof Palme under flera olika skeenden i hans liv, om hans uppväxt, om när hans pappa försvann på havet och om hans nuvarande planer att skjuta statsministern.
Spännande, omskakande och otroligt Välskriven!

Är man född 1986 så blir man ständigt påmind om vad som skedde det året; mordet på Sveriges dåvarande statsminister Olof Palme.

I den här boken får vi träffa tre män samtliga arbetandes inom det militära. Och samtliga är inte speciellt positivt inställda till Palme och hans ideal. Till slut så får de nog och bestämmer sig för att åtgärda problemet...

Vi får också träffa Anneli Emilsson som arbetar med Socialdemokraternas valkampanj under åren 1982 och 1985. Det visar sig att hon vet mer en vad hon tror om händelsen 1986 som skakade om hennes och många andra svenskars liv.

Detta är verkligen en bladvändare av rang! Kommer definitivt lyssna på de två följande böckerna; "Operation Liepaja" och "Vit tiger".