På andra sidan kärleken

Bok av Linda Holgersson
I Frankrike har Alexandra allt hon kan önska. Ett fint hus, havet nära inpå och Marcel som är hennes ungdomskärlek. Men i Stockholm är livet mer komplicerat. Där inleder hon en affär med sin chef som dessutom är gift. Ska hon värna om sin ungdomskärlek eller kan hon vänta på att Magnus vill ge henne full uppmärksamhet?
4 utgåvor
Välj utgåva
På andra sidan kärlekenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789187595639
På andra sidan kärlekenSvenska - Pocket
ISBN: 9789187595844
På andra sidan kärlekenSvenska - E-bok
ISBN: 9789187595684
På andra sidan kärlekenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789175239101
Det här är Lindas debutroman och det märks inte alls, den är helt klart en succé! Jag älskar Lindas sätt att skriva, från första meningen till slutet. Boken har ett lättläst språk och en handling som gör att man bara vill läsa mer. Handlingen blir aldrig tråkig och berättelsen drivs hela tiden framåt i ett bra tempo.

Bokens huvudkaraktär heter Alexandra och framställs som en rätt svag kvinna som inte riktigt kan stå upp för sig själv. Hon vet egentligen vad hon vill men är också i en beroendeställning till en gift man som hon har inlett en affär med.

Jag tror ändå att många unga kvinnor kan känna igen sig i detta. I just osäkerheten som finns där, om viljan att finnas tillgänglig till vilket pris som helst. Att ha en relation som inte är på sina egna villkor. Jag gillar boken och författaren väldigt mycket och kan absolut rekommendera denna bok.