Ljubomir Vranjes : jag vill bara vinna

Christian Albinsson

Ljubomir Ljubo Vranjes tog sig mot alla odds från ett småkriminellt liv i Göteborgsförorten Kortedala till världseliten i handboll med ett otal bragder på både klubb- och landslagsnivå (Bengan Boys). Detta är hans historia.

Ljubo, som trots att han med sina 1,66 cm är en halv meter kortare än de flesta motståndare, har vunnit både VM och EM och tagit OS-silver. Han har även som tränare och förste svensk vunnit Champions League med SG Flensburg och utsetts till världens bästa coach.

Ljubo delar i boken naket och ärligt med sig av sina minnen från livet både på och utanför planen, en berättelse som både fascinerar och inspirerar.

CHRISTIAN ALBINSSON (t.h.) är entreprenör i mediebranschen genom content- och digitalbyrån Oh My. Han har skrivit bl.a. den kritikerrosade boken 90talet.se eller vem fan komponerade modemljudet. Christian älskar handboll och spelar i division tre-laget BK Bitter.

EMIL SCHÄLIN (t.v.) är gymnasielärare, men arbetar idag som redaktör för handbollsmagasinet Avkast på TV4 samt klipper poddar. Emil och Christian har producerat dokumentärfilmen Bengan Boys minnena inte medaljerna.

Mindre

Ljubomir Ljubo Vranjes tog sig mot alla odds från ett småkriminellt liv i Göteborgsförorten Kortedala till världseliten i handboll med ett otal bragder på både klubb- och... Mer

3 utgåvor
Välj utgåva
Ljubomir Vranjes : Jag vill bara vinnaSvenska - Pocket
ISBN: 9789187905674
Ljubomir Vranjes: Jag vill bara vinnaSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789177354000
Ljubomir Vranjes : jag vill bara vinnaSvenska - Inbunden
ISBN: 9789187905452
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Bokus
180 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
130 kr + 59 frakt