Signes Äppelträd

Bok av Daniel Karlsson

Det är långt till närmaste kompis så Daniels sommarlov blir till en början ganska ensamt. Då är det tur att tant Signe bor i huset alldeles intill. Där finns det äggtoddy, saft, spel och ... vänta, vad var det som morrade i Signes äppelträd?

Följ med in i en gränslös, fantasifylld och fängslande berättelse om Daniel och hans nya, något annorlunda bekantskap. Det blir en humorsitisk och härligt skruvad resa! Men så en dag slits Daniel och hans vän oväntat ifrån varandra. Kommer de någonsin att ses igen?

Daniel Karlsson började sin författarbana rätt nyligen men har ändå har lyckats få fram 3 publicerade böcker. Han har även hunnit skriva andra manus men har inte känt att han hittat sin stil riktigt. När han skrev Signes Äppelträd föll dock allting på plats. Han känner att han hittat den värld han ska skildra. Dvs en ganska vanlig barndomsvärld som kryddas med någon form av absurd surrealism.

Mindre

Det är långt till närmaste kompis så Daniels sommarlov blir till en början ganska ensamt. Då är det tur att tant Signe bor i huset alldeles intill. Där finns det äggtoddy, saft, spel... Mer

2 utgåvor
Välj utgåva
Signes äppelträdSvenska - Inbunden
ISBN: 9789188579003
Signes ÄppelträdSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789188579959
Jag tycker boken är okej. Den är fin och har en rolig och annorlunda story. Jag gillar att han får en annorlunda kompis som morrar. Men jag har väldigt svårt för språket. Jag vet inte vad det beror på men det känns inte rätt bara. Jag gillar storyn, som sagt, men språket är alldeles för jobbigt och känns ganska svajigt och flyter inte på. Jag tycker boken är bra, men inte språket.