Blodlokan

Bok av Louise Boije af Gennäs
5 utgåvor
Välj utgåva
BlodlokanSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789188545954
BlodlokanSvenska - Pocket
ISBN: 9789188745033
BlodlokanSvenska - E-bok
ISBN: 9789188545985
BlodlokanSvenska - Inbunden
ISBN: 9789188545732
BlodlokanSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789188545978
Jag har jag läst ut ”Blodlokan” första delen i en trilogi.
Boken handlar om Sara som flyttar från Örebro till Stockholm , hon vill komma bort och starta om efter att hennes pappa omkommit i en dödsolycka. Saras nya liv i Stockholm blir lite väl bra med nytt toppjobb , bostad i innerstaden och nya vänner och Sara blir lite misstänksam om allting verkligen kan vara så här bra. Efter ett tag börja Sara utsättas för obehagliga händelser och hon förstår att hon och hennes familj är hotad. Och att personer verka vara inblandade i hennes pappas olycka.
En bok om en dotter som försöker hitta sanningen om sin pappas död, en bok som blandar verklighet och fiktion. En bok som jag tror jag vet hur det ska sluta och så blir det helt annorlunda mot vad jag trodde.
Boken är inte förutsägbar och ibland så spännande att jag får lägga ifrån mig den. Ser framemot del nummer två i serien . Boken får en stark 4 av 5a i betyg 📚📚📚📚läs denna bok!
VILKEN BOK(!) Åh så himla bra denna var, jag kunde inte sluta läsa när jag väl börjat. Denna bok liknar ingen thriller jag tidigare läst och jag är så taggad på att läsa dom andra två delarna. Hatten av för Louise för detta var en otroligt välskriven och skicklig bok!
Kan verkligen rekommendera denna till er! Betyget blir 5 av 5 från mig!
Oj oj oj! Vart ska jag börja. Så bra bok. Dock seg i början tog ett tag för mig att komma in i den 100% men efter det så var jag fast. Rysningar över kroppen och kan hända att jag sov med lampan tänd.
Den som älskar deckare med ultimat spänning måste läsa denna serie! Du kommer bli överraskad och jag tror inte det finns den här typen av böcker av svenska författare.
Jag tycker att författaren har gjort bra research och kommit fram till en bra story men alltså nej.. detta var inget för mig överhuvudtaget.
Störde mig på huvudkaraktären otroligt mycket och tycker att det mesta i handlingen var överdrivet och inte så värst verklighetstroget..
Jag kommer att läsa de andra böckerna i serien för att jag fastnade ändå lite med storyn men för mig så har språket en väldigt stor roll så därav bara 1 av 5.