Matmyten : Vetenskapen om vad vi äter och hur det påverkar oss

The Diet Myth
Bok av Tim Spector
4.3
4 röster
Med Matmyten får läsaren enkla regler och tips på hur hälsan kan förbättras, både på kort och lång sikt. Genom att undvika viss föda, reducera en annan sorts föda och öka intaget av vissa födoämnen kommer vi långt på vägen mot ett friskare liv. Allt som marknadsförs som hälsosamt är det inte, Matmyten reder ut begreppen.
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Ginza
45 kr + 39 frakt
Finns i lager
Book Outlet
52 kr + 25 frakt
Finns i lager
Bokbörsen (begagnade böcker)
55 kr + 59 frakt
Finns i lager
Adlibris
59 kr + 25 frakt
Finns i lager
Plusbok
62 kr + 40 frakt
Finns i lager
Ej verifierad butik
Matmyten : vetenskapen om vad vi äter och hur det påverkar oss
62 kr
Finns i lager
Matmyten : vetenskapen om vår mat
197 kr
Finns i lager
CampusBokhandeln
64 kr + 29 frakt
Finns i lager
Ej verifierad butik
Matmyten : Vetenskapen om vad vi äter och hur det påverkar oss
64 kr
Finns i lager
Dietmyten
200 kr
Finns i lager
Bokextra
183 kr + 49 frakt
Finns i lager
Ej verifierad butik
Matmyten : vetenskapen om vår mat
183 kr
Finns i lager
Bokus
55 kr + 19 frakt
Ej i lager
Mat är ett hett ämne när det kommer till vad man ska äta, vad som kan förlänga livet och vad för slags mat som kan bidra till att förhindra allvarliga sjukdomar. Matmyten ger en bred bild av ny matforskning och ställer det i relation till hur det påverkar kroppen. Att göra mindre kostförändringar kan vara nyckeln till att bli av med smärta, reducera risken för stroke och högt blodtryck. Myten om mat är komplicerad och Tim Spector lotsar läsaren skickligt genom denna labyrint.